Aanmelden voor proefles Almeerse Reddings Brigade
U kunt dit formulier ook gebruiken om eerst meer informatie aan te vragen over zwemmen bij de Almeerse Reddings Brigade.

Bedankt voor uw belangstelling in de Almeerse Reddings Brigade. Wij verzoeken u vriendelijk om onderstaande gegevens in te vullen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij u en/ of uw kind een passend aanbod doen voor een proefles.
Tijdens de proefles kunt u even "snuffelen" aan de sfeer tijdens de zwemtrainingen van de Almeerse Reddings Brigade. Vervolgens kunt u aan het eind van de proefles aangeven of u een inschrijfformulier wilt ontvangen.

Vanaf 5 jaar kunnen kinderen jeugdlid worden van de vereniging en starten met de zwemlessen. Uiteraard is het ook mogelijk om na de 5-jarige leeftijd lid te worden: op basis- of middelbare schoolleeftijd, studerend of al werkend. En natuurlijk ook als ouder/ verzorger, broer/ zus, oom/ tante van een (jeugd)lid is iedereen van harte welkom om lid te worden!

De lesgroepen worden ingedeeld naar leeftijd en vaardigheden. Voor aspirant leden ouder dan 7 jaar die al kunnen zwemmen (minimaal KNZB / Zwem A) hebben wij geen wachtlijst!

Email address *
VOORNAAM *
Your answer
TUSSENVOEGSEL
bijvoorbeeld: van den
Your answer
ACHTERNAAM *
en eventueel tussenvoegsel (bijv. van den)
Your answer
GEBOORTEDATUM *
Your answer
E-MAIL *
Op welk e-mailadres kunnen wij verder contact met u opnemen?
Your answer
TELEFOONNUMMER *
Op welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken? U mag ook meer dan één telefoonnummer vermelden (bijvoorbeeld thuis en mobiel).
Your answer
ADRES
vul hier straatnaam en huisnummer in
Your answer
POSTCODE
Your answer
PLAATS
Your answer
Wilt u eerst meer informatie over zwemmen bij de Almeerse Reddings Brigade?
U kunt later nog terugkeren naar deze beginpagina van dit formulier aanmelden proefles
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service