Inschrijvingen Slotdag Chiro Aartrijke zaterdag 26 juni
Zaterdag 26 juni gaat onze slotdag door! Dit jaar gaan we naar een pretpark. Welk pretpark het wordt, blijft nog een verrassing! Deze activiteit kost €30 (toegangsticket + treinrit). Dit moet overgeschreven worden naar BE54 7775 9125 5997 (Chiro Aartrijke) met als mededeling het naam van uw kind. Betalen via Payconiq kan met de foto in bijlage. Wie dit wenst, kan het bedrag in schijven betalen.

We verzamelen om 8u15 aan de voorkant van het stationsgebouw in Lichtervelde (zie foto in bijlage). Om 18u30 komen we terug, ook aan het station van Lichtervelde. Wie geen vervoer heeft, mag een mailtje sturen.

Inschrijven is verplicht en mogelijk tot ten laatste 11 juni.

In het pretpark is het dragen van een mondmasker verplicht vanaf 12 jaar. Tijdens een rit in een attractie is het verplicht voor bezoekers vanaf 6 jaar. We vragen aan iedereen om zeker 3 mondmaskers mee te geven voor in waterattracties.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Afdeling *
Gelieve 30 euro over te schrijven naar BE54 7775 9125 5997 (Chiro Aartrijke) of via Payconiq (zie hieronder). Vergeet zeker niet de naam van uw kind als mededeling te plaatsen!
Opmerking
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy