Beställningsformulär Dalen
Anordnar ditt barns lag ett lagjobb för att samla pengar till lagkassan? Du kanske vill stötta ditt syskonbarns lag, något av föreningens lag i Allsvenskan, Ume FLYERS eller något av våra andra lag?

Genom att beställa varor här kan du välja till vilken verksamhet som vinsten på försäljningen går till, all vinst går till det du önskar att det gör!

Efter din beställning får du en faktura för de varor du beställt, du kan också betala med swish på plats.

Välj mellan att hämta dina varor eller få dem levererade till hemmet för en kostnad på 50:-/leverans. Hemleverans gäller endast i Umeå-området.

Ska du hämta varorna på kansliet så är det följande öppettider:
Måndag-Torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-15.00
(Matchdagar stänger kansliet tidigare)


Sign in to Google to save your progress. Learn more
RC Singel 1 användare (300:- /st)
Restaurangchansen är Sveriges största rabattportal! I appen hittar du tusentals erbjudanden från dina lokala butiker, favoritrestauranger, nöjen och populära nätbutiker. Du betalar 300:- och vinsten på 150:- går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
RC Familj 4 användare (450:- /st)
Restaurangchansen är Sveriges största rabattportal! I appen hittar du tusentals erbjudanden från dina lokala butiker, favoritrestauranger, nöjen och populära nätbutiker. Du betalar 450:- och vinsten på 225:- går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Julkalender (100:- /st)
Hela Sveriges julkalender med vinstchanser varje dag fram till julafton. 24 spännande luckor med chans att vinna upp till en miljon direkt på skrapet! Du betalar 100:- och vinsten på 50:- går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Uppesittarlott X1 (100:- /st)
Uppesittarlotten, enkellotten. Du betalar 100:- och vinsten på 38 kr går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Uppesittarlott X2 (200:- /st)
Dubbellotten till Uppesittarkvällen dubblerar allt du vinner. Vinner du 1 miljon, får du helt enkelt 2! Du betalar 200:- och vinsten på 76:- går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Uppesittarlott X3 (300:- /st)
Trippellotten till Uppesittarkvällen ger dig tre gånger din vinst! Det betyder att om du vinner 1 miljon på din trippellott, så får du 3! Du betalar 300:- och vinsten på 114:- går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Nyårslott X1 (100:- /st)
Nyårslotten, enkellotten. Du betalar 100:- och vinsten på 38 kr går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Nyårslott X2 (200:- /st)
Nyårslott X2 ger dig dubbla vinsten på din lott. Vinner du 1 bil, får du helt enkelt 2! Du betalar 200:- och vinsten på 76:- går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Nyårslott X3 (300:- /st)
Nyårslott X3 ger dig hela 3 gånger vinsten! Det betyder alltså att om du vinner 1 bil på din X3-lott så vinner du 3 bilar! Du betalar 300:- och vinsten på 114:- går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Färgfemman (30:- /st)
Färgfemman skraplott är en ny skraplott från Folkspel. Under skrapet döljer sig kontantvinster upp till en miljon, samt en ny väg till Bingolottos populära spel Färgfemman. Du betalar 30:- och vinsten på 12:- går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Sverigelott Jul (25:- /st)
Sverigelotten ger dig chans att vinna upp till 25 miljoner kronor. Du betalar 25:- och vinsten på 10:- går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Sverigelott 5-pack (100:- /st)
Sverigelottens 5-pack består av fem enskilda sverigelotter. Det är möjligt att vinna på flera lotter i ett och samma 5-pack. Dela inte på 5-packet, hela 5-packet ska lämnas in vid vinst. Du betalar 100:- och vinsten på 40:- går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Sverigelott Premium (50:- /st)
Sverigelotten Premium - Sveriges största skraplott – med en högvinst på svindlande 50 miljoner kronor! Du betalar 50:- och vinsten på 20:- går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Dalenmössa (169:- /st)
Köp en Dalenmössa och stötta Dalen! 🖤🤍🖤 Vi har några Dalenmössor kvar. Först till kvarn!
Captionless Image
Clear selection
Dalenhäfte (240:- /st)
Mängder av rabatter i nya Dalenhäftet som är giltigt t.o.m. 2024-02-15. Du betalar 240:- och vinsten på 120:- per sålt häfte går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Toalettpapper (120:- /bal)
Av märket Grite. Ett upphandlat parti av enklare kvalitet. Varje bal innehåller 40 rullar om 20,9 meter per rulle. I beställningen anger du antal balar. Du betalar 120:-/bal, vinsten på 40:- per såld bal går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Toalettpapper (270:-/bal)
Av märket Serla Maximeter, 2 lagers toalettpapper med 342 ark per rulle. Varje bal innehåller 24 rullar med toalettpapper. I beställningen anger du antal balar. Du betalar 270:-/bal och vinsten på 60:- per såld bal går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Hushållspapper (250:-/bal)
Av märket Serla Maximeter, 2-lagers hushållspapper med 209 ark per rulle. Varje bal innehåller 12 rullar med hushållspapper. I beställningen anger du antal balar. Du betalar 250:-/bal, vinsten på 60:- per såld bal går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Fryspåsar (90:-/paket)
Fryspåsar från ÖlandsPlast, ett paket innehåller 50st 2-liters påsar, 50st 3-liters påsar och 30st 5-liters påsar. Du betalar 90:-/paket och vinsten på 40 kronor går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Källsorteringskassar Returen (180:-)
Returen är 4 st källsorteringskassar tydligt uppmärkta med text och färg så att även barnen kan hjälpa till att återvinna. Kardborre som gör att man kan ställa påsarna bredvid varandra. Tvättbara, bara att skölja ur för att hålla dem fräscha. Du betalar 180:- och vinsten på 60:- går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Källsorteringskassar Panten (180:-)
Panten är två större påsar i svart att samla sin pant i. Kardborre som gör att man kan ställa påsarna bredvid varandra. Tvättbara, bara att skölja ur för att hålla dem fräscha. Du betalar 180:- och vinsten på 60:- går till det lag du väljer.
Captionless Image
Clear selection
Jag önskar hemleverans inom Umeå Kommun (kostar 50:-) *
Postadress
Ange den adress som varorna ska skickas till ifall du valt hemleverans (Gatuadress, postnummer, ort).
Namn på beställaren *
Medlem i föreningen? *
E-postadress *
Telefonnummer *
Vilket lag önskar du stötta genom din beställning? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy