Tečaj (zabavne) LEGO robotike
Želite svoje otroke naučiti kritičnega razmišljanja, socialnih kompetenc ter sveta nove moderne tehnologije, ki jo pravzaprav uporabljamo vsak dan? Potem so Bodi-programer delavnice prava izbira za Vas

Bodi programer v sodelovanju z Mladinskim centrom Šentjur, organizacijsko enoto javnega zavoda Razvojna agencija Kozjansko pripravlja delavnico, ki bo vašega otroka naučili kritičnega razmišljanja, logičnega oz. algoritmičnega reševanja problemov, motivacije ter pridobivanja socialnih kompetenc.

Vso delo poteka v sproščenem okolju, kjer je prioriteta prilagoditev vsakemu posamezniku. Predznanje ni potrebno.

Ob podpori mentorja se bodo vaši otroci naučili sestavljali zahtevne robote in robotske programe. Naučili in osvojili bodo napredne pojme robotike in se ne samo naučili izdelovati zahtevne modele, ampak bodo tudi razvili sposobnosti samostojnega programiranja robotskih sistemov, ki se uporabljajo tudi v proizvodnji vsakega podjetja. Ključ delavnic je v igri, saj preko njih vaši otroci pridobijo sposobnosti kritičnega razmišljanja ter samostojnega reševanja problemov. S tem vaši otroci pridobijo znanja, ki bodo izjemno pomembna v prihodnosti. Ta znanja prihajajo iz področja STEAM – science, technology, engineering in mathematics.

V soboto, 12. 9. 2019 bomo začeli z enodnevno delavnico, ki je namenjena, motivaciji otrok ter uvodnim področjem. Delavnica je razdeljena v dve starostni skupini, od drugega razreda do petega ter od petega razreda naprej. Za vso opremo poskrbimo mi, prav tako je urejena malica. Delavnico vodi večkratni prvak iz robotike ter njegov asistent.

Vaš prispevek za 3,5 urno delavnico je 23,00 €. Vsi, ki si bodo po delavnici odločili za vključitev v večmesečni tečaj se jim cena delavnice (50 % oz. 11,50 €) zapiše v dobro imetje za tečaj ali končni izlet.

Večmesečni tečaj se bo pričel po delavnici, za vsako starostno skupino je načrtovanih 15 srečanj. Srečanja bodo izvedena v manjših skupinah, ker dajemo poudarek na kakovost. Na mesec bodo 4 srečanja v višini 8 šolskih ur, prispevek za en mesec tečaja pa bo 32,00 €.

Delavnica in tečaj potekata z uradnimi LEGO® MINDSTORMS® EV3 roboti in primerno programsko opremo.

Kontakt: pisarna@bodi-programer.si ali 040 643 847
Email address *
Ime in priimek starša ali skrbnika *
Your answer
Telefonska številka starša ali skrbnika *
Your answer
Osebni podatki * *
Ekipa Bodi programer bo pridobljeno podatke uporabila izključno za organizacijo dogodka ter vso nadaljnjo komunikacijo, ki je vezana na dogodek. Vsi podatki (kontaktni podatki, odgovori in vsa nadaljnja komunikacija) bo po končanem razpisu izbrisana iz naših strežnikov. Podatkov ne posredujemo naprej ter ne shranjujemo ali obdelujemo na kakršnikoli drugačen način, kot je zapisano v tem odstavku.
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service