"Bëhu Vullnetar - Skuadra e Gjelbër"
FORMULAR REGJISTRIMI
Edhe një aksion i vogël mund të ndryshojë diçka në botë.
Let's Do It! Together

Shënim: *Duke plotësuar FORMULARIN, ju konfirmoni autorizimin e përdorimit të të dhënave personale nga Lëvizja Civile “Ta Pastrojmë Shqipërinë” dhe nga palët partnere të organizatës “Green Line Albania”, në bazë të ligjit nr. 9887, datë 10.03.2008 “Për mbrojtjen e të dhënave personale”.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emri *
Mbiemri *
Datëlindja *
MM
/
DD
/
YYYY
Gjinia *
Required
Adresa e banimit *
Organizata / Kompania / Institucioni / Universiteti / Shkolla *
Specifikoni emrin e institucionit ku ju punoni ose studioni.
Eksperienca pune / Trajnime të kryera *
Telefon / Celular *
e-mail: *
Fushat ku doni të përfshiheni. *
Mund të përzgjidhni një ose disa fusha.
Required
Fushë tjetër që dëshironi të përfshiheni por nuk është në listë.
Çfarë ju motivon që të bëheni pjesë? *
Disponibiliteti *
Required
Nëse nuk keni kohë të lirë, por ide për të ndarë me ne, ju lutemi na shkruani më poshtë.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Green Line Albania. Report Abuse