Påmelding til nybegynner kurs i Trial oppstart 29 August kl. 17.30 2017
Kursdagene er tirsdag og torsdag 29 og 31 aug, 5,6,12 og 14 sep. fra 17.30 - 19.30. avslutting er Lørdag 16 sep. kl. 11.00- 15.00 Pris på ordinært kurs er 1500,-kr betales første kursdag.
Vi har el- trial som vi benytter til de minste barna fra 5- 8 år (avhengig av størrelse på barnet), denne gruppen blir det ikke 2 timers kurs kvelder på, men tilrettelagt et alder og modenhet. Prisen på småbarns kurset er 1000,-kr.
Er det noen som har egen sykkel som skal brukes på kurset,trekker vi fra det i kurspris.
For at vi skal komme greit igang første kurs dag er det viktig at dere oppretter bruker i MinIdrett. Alle kursdeltaker og foresatt må ha medlemskap i trialklubben. (det er inkludert i kursprisen) Dette er viktig for at dere kan løse lisens. Opprett profil i minidrett på kursdeltaker og foresatt, ta med brukernavn og passord første kursdag. https://minidrett.nif.no/
Navn (fornavn, etternavn) *
Kursdeltaker
Your answer
Fødsels dato *
Kursdeltaker
MM
/
DD
/
YYYY
e- post adress *
Foresatt
Your answer
Telefon nummer *
Foresatt
Your answer
Småbarnsgruppe 5-8 år.
Dette er et kurs som foreldre må være aktiv med, det blir benyttet Elektriske sykler. Barna skal i gjennom lek bli trygge og lære å beherske sykkelen.
Har kursdeltaker og foresatt opprettet profil i "MinIdrett"
Alle medlemmer må ha en profil i NIF sitt idretts registrering system "MinIdrett", krysser du av for "nei" tar vi kontakt og hjelper deg med å opprette bruker.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms