Konferenca Evropska akcija za pametne vasi
Evropska unija odgovarja na izzive razvoja podeželja s konkretnimi ukrepi, zajetimi v EU akciji za pametne vasi. Pridružite se nam na Bledu, kjer bomo raziskovali te ukrepe ter druge priložnosti, ki bodo popeljali evropsko podeželje v “pametno” prihodnost. Konferenca bo potekala v petek, 13. aprila 2018 v Rikli Balance Hotelu (nekdanji Hotel Golf) na Bledu (lokacija: https://goo.gl/maps/cFcd5mPtx4K2).

Zaradi omejenih števila sedišč je udeležba na konferenci možna samo s povabilom. Potrdilo registracije boste prejeli v samo v primeru, da ste prejeli povabilo. Hvala za razumevanje.
PRIJAVA
Ime *
Priimek *
Organizacija *
E-naslov *
Sodeloval/a bom na sledečem panelu: *
Kaj so pametne vasi?
Kako si vi predstavljate "pametne vasi"? Veselilo nas bi, če nam svoje videnje predstavite v nekaj besedah:
Želite prejemati novice v zvezi s "Pametnimi vasmi"? *
Želite prejemati novice o dogodkih in aktivnostih Evropskega parlamenta? *
*
Vaš elektronski naslov, ime, priimek ter organizacijo potrebujemo za namen obveščanja o dogodku "Evropska akcija za pametne vasi" in povezanih aktivnosti. Podatke bosta uporabljala Pisarna evropskega poslanca Franca Bogoviča in Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Ljubljani. Do zbranih in obdelanih podatkov imajo udeleženci pravico dostopati ter zahtevati informacije o njihovem namenu uporabe. Pravico imajo zahtevati izbris svojih podatkov, če ne želijo, da se obdelujejo, organizacija pa nima zakonitega razloga za njihovo shrambo. V primeru izgube teh podatkov, mora organizacija čimprej obvestiti udeleženca in ustrezen organ za varstvo podatkov. Skrbnika podatkov sta Pisarna evropskega poslanca Franca Bogoviča, Beethovnova ulica 4, Ljubljana, in Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji, Dunajska cesta 20, 1000 Ljubljana. S sodelovanjem na prireditvi daje udeleženec prireditve organizatorjem nepreklicno soglasje in pravico, da se jih fotografira in snema za izdelavo video in zvočnih posnetkov, pridobljeni material pa organizator uporabi po lastni presoji za potrebe komuniciranja prireditve, ne da bi zato potrebovali posebno dovoljenje.
Required
Za potrditev obvezno kliknite gumb "Pošlji" oz "Submit" spodaj!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy