Kemistklubbens Trakasserieformulär
Det här formuläret är för den som blivit orättvist behandlad, utsatt för trakasserier och/eller våld under ett av Kemistklubbens evenemang. Om du är kvar på evenemanget skall du vara i kontakt med ansvariga/arbetare som är där under kvällen så att de kan utreda saken.

Om du har varit med om trakasserier, osakligt beteende eller känt dig otrygg på ett av Kemistklubbens evenemang kan du bland annat kontakta oss via det här formuläret eller direkt till Klubbhövdingens mail (kevin.hede@abo.fi). Om du lämnar ditt namn kommer vi vara i kontakt med dig för att reda ut vad som hänt, och för att eventuellt diskutera ytterligare åtgärder. Om du fyller i formuläret anonymt kan vi inte dela ut varningar eller portförbud, men händelsen kommer noteras.

Informationen du delar i det här formuläret är konfidentiell och kommer endast läsas av Kemistklubbens klubbhövding med Kuratorsnämnden.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ditt namn (frivilligt)
Din kontaktinformation (frivilligt)
Berätta vad som hänt. Nämn vilket evenemang du hänvisar till, namn på de personer som är involverade och beskriv händelsen så detaljerat som möjligt
*
Något att tillägga?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy