CPCT-avondsymposium
Maandag 19 november 2018
Locatie: Het Oude Magazijn in Amersfoort (https://oudemagazijn.nl/contact/adres-en-route.html)

Het CPCT (Center for Personalized Cancer Treatment) wil patiƫnten met kanker een behandeling op maat bieden en is daarmee goed op weg. Het CPCT kan haar werk doen mede dankzij jou, omdat je de Stelvio op klimt, de Car Challenge rijdt, een bijdrage levert bij Theater for life, bij de Amersfoortse Haringparty bent of via een andere weg Barcode for Life en daarmee het CPCT steunt.

Om iedereen op de hoogte te brengen van wat het CPCT doet, organiseren we op maandag 19 november 2018 het CPCT-avondsymposium. Het belooft een interessante avond te worden en wij nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

Deelname is gratis. De avond start om 18:00 uur met een dinerbuffet, vervolgens zullen wij rond 19:00 uur een terugkoppeling geven over de afgelopen periode en iedereen op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen bij en rondom het CPCT, Hartwig Medical Foundation en Barcode for Life. We sluiten de avond om 21:00 uur af met een borrel.

Jij komt toch ook? Inschrijven kan tot uiterlijk 29 oktober 2018.


Door het invullen van onderstaande gegevens geef je het CPCT toestemming om je over dit symposium per mail te informeren. Dit om de deelname te bevestigen en eventuele wijzigingen door te kunnen geven. Je mailadres wordt niet voor verdere doeleinden gebruikt en wordt na 19 november 2018 uit de database verwijderd.

Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Organisatie *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Ik neem deel aan het CPCT-avondsymposium *
Ik maak gebruik van het dinerbuffet *
Heb je dieetwensen of een allergie?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stichting CPCT. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms