Mendimi juaj për Punësim.al!
Do ta vlerësonim shumë nëse u përgjigjeni pyetjeve të mëposhtme në lidhje me eksperiencën tuaj në Punësim.al. Kjo do të na ndihmojë të vazhdojmë ta përmirësojmë akoma më shumë platformën duke ju ofruar atë që ju kërkoni dhe shërbim akoma më profesional.
Ju jeni: *
Nga 1 në 5, sa do ta vlerësonit platformën Punësim.al? *
Nga 1 në 5, sa mendoni se e përmbush platforma qëllimin e saj? *
Nga 1 në 5, sa e thjeshtë për ta përdorur ju duket platforma? *
Çfarë mund të bëjmë për ta përmirësuar akoma më shumë platformën?
Jepni mendimin tuaj se çfarë ju duket me vend të shtojmë ose të ndryshojmë në platformë.
Your answer
E-maili juaj ku mund t'iu kontaktojmë: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service