Aanmeldformulier bedrijven Hackathon
Bedankt voor je interesse in de Hackathon van Green Equine Innovation.

In multidisciplinaire groepen gaan studenten met je aan de slag om een duurzame oplossing voor je bedrijf te bedenken. Dit kan op alle gebieden van duurzaamheid gebeuren zoals energie gebruik, afval management, dierenwelzijn, circulaire systemen, water gebruik, gezondheid etc. De studenten toetsen in een ronde ook het gebruik van communicatie- informatie- en sensortechnologie (x-technologie) in hun innovatieve oplossing. De doelstelling is om uit te vinden: hoe kunnen wij duurzaamheid of welzijn verbeteren op het bedrijf en hoe kunnen x-technologieën hierbij ingezet worden. Specialisten begeleiden deze Hackathon. Er wordt een pitch gegeven tijdens het middagprogramma van de Ondernemersdag over jullie oplossing.

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname aan de Hackathon. (max 2 personen per bedrijf). We organiseren dit onderdeel in samenwerking met LTO Paardenhouderij.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoon
Wat heb je voor bedrijf?
Waarom geef je je bedrijf op?
Uit alle aanmeldingen worden 4 bedrijven geselecteerd. Wat is jouw motivatie om je bedrijf op te geven voor de Hackathon?
Bedankt voor je inschrijving. Binnenkort nemen we contact met je op.
Door het invullen van dit formulier wordt je deelname definitief. Omdat wij baserend op de inschrijvingen de catering moeten bestellen gaan wij een no-show fee van € 50 hanteren. Je kan tot 26 juni 2019 nog afmelden door een email te sturen, anders wordt voor iedereen die wel aangemeld is, maar niet deelneemt aan het programma, een no-show fee in rekening gebracht.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy