Aanmelding autocross-dag Ter Apel 14 oktober 2018
Vooraanmelden voor de autocrossdag 2018 van de Noord Nederlandse Ovalracing in Ter Apel is verplicht. Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen. Voor alle klasses dienen zich minimaal 12 deelnemers aan te melden. Voor de Bangerstox is er een maximum van 50 deelnemers. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Alle vooraanmelders ontvangen z.s.m. een bevestiging per e-mail.

De definitieve inschrijving zal plaats vinden tijdens de wedstrijddag op het inschrijfbureau in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel

Klasse (meerdere klasses mogelijk) *
Required
Startnummer *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Adres *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
MyLaps MX Transponder
Let op, vanaf dit jaar is voor alle klasses van de autocrossdag het gebruik van een Mylaps MX transponder (oranje versie) verplicht. In ieder geval als je mee wilt dingen naar een plek in de finale per klasse en een positie in de eindklassering. Het met het blote oog en hand registreren van de uitslag is met zulke grote deelnemersvelden niet meer te doen. Bij steeds meer autocross-evenementen heeft deze transponder inmiddels zijn intrede gedaan. De NNO biedt echter ook de mogelijkheid aan om op de wedstrijddag zelf een transponder te huren, voor 20 euro per dag (+ borg), zodat iedereen de mogelijkheid heeft om tegen relatief lage kosten, toch mee te kunnen strijden voor een finaleplek, het eindklassement en de fraaie trofeeën. Vul hieronder je transpondernummer in, of geef aan dat je van een huurtransponder gebruik wilt maken.
MyLaps MX Transpondernummer *
Your answer
Ik heb geen Mylaps MX Transponder
NAB licentie
Vul hier je NAB licentienummer 2018 in! Indien je geen jaarlicentie hebt, kun je met een NAB daglicentie (vanaf 16 jaar) rijden. Vul hieronder dan "daglicentie" in. Deze daglicenties zijn te verkrijgen op het inschrijfbureau op de wedstrijddag.
NAB licentienummer 2018 *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Bedankt voor uw vooraanmelding!
Na aanmelding ontvangt u z.s.m. een bevestiging per e-mail. Meer informatie over de autocrossdag 2018 is te vinden op de website van de Noord Nederlandse Ovalracing, www.ovalracing-terapel.nl. Uw aanmelding is pas definitief na het inschrijven op de wedstrijddag in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel.

Vergeet niet hieronder op "verzenden" te klikken om u aanmelding te voltooien!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms