Aanmeldformulier Lokale Duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG) actiedag Hilversum - zaterdag 25 september 2021

Op 24 en 25 september 2021 organiseert SDG Nederland samen met verschillende partners opnieuw de SDG Action Day. Dit jaar in hybride setting met online en offline activiteiten. Wereldwijd besteden die dag veel landen aandacht aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen en in Nederland hangen meer dan 1.000 organisaties de SDG-vlag uit en vinden er diverse evenementen plaats door het land.

OPZET
Op vrijdag 24 september is er een online programma dat vergelijkbaar is met eerdere edities. In de ochtend is er een plenair gedeelte met spraakmakende sprekers en in de middag workshops. Op zaterdag 25 september gaan we voor het eerst het land in met de Action Day. We willen de focus dan ook leggen op de verbinding tussen nationaal en lokaal dit jaar,  met veel aandacht voor lokale initiatieven. De werktitel is 'Creating an SDG Movement Together'.

ORGANISEER EEN LOKALE ACTIVITEIT!
Hilversum doet dit jaar ook mee want de bibliotheek biedt vanaf september onderdak aan het Duurzame Ontwikkelingscentrum Hilversum. Samen met jou willen we in actie komen, dus ben jij of ken jij iemand die een activiteit wil verzorgen op 25 september, meld je dan voor 1 september aan!  We staan open voor alle creatieve ideeën om de SDGs lokaal onder de aandacht te brengen. Belangrijk is dat de deelnemers interactief kunnen meedoen en aan het eind van de dag inspiratie, plezier en tools hebben om zich nog krachtiger voor lokale duurzame ontwikkeling in te zetten de komende jaren.

VOORBEELDEN
Leuke evenementen ter inspiratie: Foto-expositie door de stad, SDG-game spelen met bewoners en MKB, lezing/workshops (zelf zeep maken), rondetafelgesprekken (over de omgevingsvisie), markt met lokale SDG initiatieven, SDG logo schilderen op een rotonde met stoepkrijt of andere acties met jongeren, TEDx video's streamen in een bibliotheek, koken voor de buurt met no waste, energie opwekken met fietsen, etc.

We nodigen jullie uit om met creatieve ideeën te komen voor een evenement. Inspireer, deel en verbind!

Nadat je het formulier hebt ingestuurd, ontvang je een bevestiging en uiterlijk begin september nemen we contact met je op voor verdere afstemming.

Succes en hopelijk tot de 25e!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Titel van de activiteit *
Aan welke SDG's draagt de activiteit bij? *
Omschrijving van de activiteit (ongeveer 100 woorden). Wat is het doel, doelgroep en de inhoud? *
Voor welke bezoekers is de sessie het meest interessant? *
Duur van de activiteit en voor hoeveel deelnemers?
Hoe vaak wil je de activiteit aanbieden? *
Wat heb je minimaal nodig qua ruimte/materiaal? (stoelen, tafels, beamer etc) *
Zijn er deelnamekosten aan verbonden en zo ja, hoeveel? *
Heb je social media kanalen waar we naar kunnen verwijzen in de promotie (Website, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn etc.)?
Wat is je naam *
Organisatienaam
Wat is je mailadres *
Wat is je telefoonnummer *
Heb je nog vragen of opmerkingen?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy