Från väg till vatten, utan utsläpp
Vi på Skärgårdsbåtarna är stolta över att få möjligheten att driva förstudien ”Från väg till vatten, utan utsläpp”. Under 2018/2019 kommer vi undersöka möjligheterna att flytta trafik från vägarna till vattnet och på så sätt bidra till att vägnätet avlastas, samt att resandet blir mer miljöeffektivt. Att färdas på vatten är säkrare än att färdas på land och vattenvägar kräver mycket mindre underhåll än vad vägar på land kräver. Kan man dessutom byta ut dieselmotorer till elmotorer så blir resorna mer miljöeffektiva. Vi hoppas och tror att man kommer fram till en lösning där kollektivtrafik och trivseltrafik kombineras, så att våra och andras båtar kan användas på ett mer effektivt sätt och bidra till en mer hållbar värld. Projektet finansieras delvis av Leader Södra Bohuslän, https://www.leadersodrabohuslan.se/.

Som en del av projektet vill vi ta reda på hur resandet i området ser ut idag och vad områdets befolkning har för önskemål och behov av resor, såväl för arbete och studier som under fritiden.

Vi skulle uppskatta om du vill svara på frågorna nedan. Vi uppskattar att det tart 4-5 minuter att fylla i enkäten.

Om du kan tänka dig att bli uppringd för lite mera diskussion så får du gärna ange ditt namn och telefonnummer i slutet av enkäten.

Vi kommer naturligtvis inte att dela någon information som vi får in med någon annan, och all presentation av svar kommer att vara avidentifierad. E-postadressen använder vi bara för att kolla att vi inte får dubbla svar eller liknande, och för att eventuellt skicka någon kompletterande fråga om något i dina svar är oklart.

Har du frågor eller kommentarer är du välkommen att kontakta mig, Roger Karlsson, som ansvarar för enkäten. Du kan nå mig på telefon 0730-865560 eller e-post roger@rkamarine.se.

För Skärgårdsbåtarna i Uddevalla,
Roger Karlsson
RKA Marine AB
Email address *
Var bor du (postort)? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy