Diumenge, 19 de Març. “La Classica Sant Boi-Sitges”
Aquest proper 19 de Març organitzem una marxa de llarga distància amb molts anys d’història al centre. Un any més el Rodo i el Joan Anton ens proposen de participar en una de les activitats més clàssiques i emblemàtiques del CESBoi: La Caminada Sant Boi- Sitges.

La caminada, d’uns 40 quilòmetres, ens farà descobrir nous indrets de les muntanyes del Baix Llobregat i del Garraf. També hi ha la possibilitat de participar d’aquesta sortida corrent o amb BTT, en aquests dos casos, però, no hi haurà vocal del CESBoi, per tant els participants aniran “per lliure”, i la llicència federativa haurà de ser la C.


Caminada de resistència Sant Boi-Sitges
Com cada any, en el decurs de la caminada, cursa o pedalada, hi haurà diversos avituallaments i, també com sempre, la tornada des de Sitges fins a Sant Boi es farà amb autocar.

Cal portar dinar, aigua, crema solar, barret per al sol, roba d’abric, calçat adequat…

Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats.

Itinerari:

Sortida de l’aparcament del Bori a les 7 del matí– Estret de Roques – Creu del Querol – El Tabor – Roca del Barret – Begues (1r avituallament) – Alzina del Puig Moltó – Fondo de la Tronera – Palau de la Plana Novella (2n avituallament i dinar) – Jafra – Coll de la Fita – Sitges

Reunió informativa el divendres 17 de març a les 20:30 h.
NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
NUMERO DE SOCI *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
D.N.I. *
Your answer
SOCI *
VEHICLE PROPI *
INDICA PLACES DISPONIBLES EN L'APARTAT ALTRES.
DATA NEIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
FEDERAT
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
SI ETS MENOR, NOM I DNI PERSONA RESPONSABLE DEL MENOR
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service