Matka- ja menestysstipendi
Matkastipendi

Matkastipendin voi anoa, jos arvokisat (SM-, Nuorten SM Toko/RT-, JSP SM-, PM-, Europa Open- ja MM-kilpailut) ovat yli 200 kilometrin päässä seuran treenipaikasta (Matkailijantie 4, 95420 Tornio).

Matkastipendi anotaan johtokunnalta. Hakemus on tehtävä saman kalenterivuoden aikana, jolloin arvokisamatkakin on tehty. Matkastipendin arvo on 70 euroa Suomessa kilpailtaessa ja 100 euroa ulkomailla kilpailtaessa. Karsintakisoihin (MM/PM-karsinnat) matkastipendin arvo on 50 euroa. Matkastipendi on ohjaajakohtainen eli yksi matkastipendi per ohjaaja vaikka olisi kilpaillut samoissa kisoissa useamman koiran kanssa.

Stipendin saannin edellytyksenä on, että kilpailija on edustanut Tornion Kennelkerhoa kisassa.

Jos olet kilpaillut useammassa arvokisassa on jokaiselle kisalle anomus lähetettävä erikseen.

------------------------------

Menestysstipendi

Menestysstipendi anotaan johtokunnalta. Anomus on toimitettava saman kalenterivuoden aikana, jolloin menestys on saavutettu.

Menestysstipendi jaetaan arvokilpailuissa (SM-, Nuorten SM Toko/RT-, JSP SM-, PM-, Europa Open- ja MM-kilpailut)  menestyksen mukaan ensimmäiseksi, toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneille. Stipendin saannin edellytyksenä on, että kilpailija on edustanut Tornion Kennelkerhoa kisassa.

------------------------------

Kopio hakemuksesta lähetetään alla ilmoittamaasi spostiosoitteeseen. Toimii samalla kuittauksena hakemuksen perillesaapumisesta. Jos et saa kopiota hakemuksestasi, ota yhteyttä: eija.makslahti (at) gmail.com

Jos hakija on alle 16v. ilmoitetaan huoltajan sähköpostiosoite.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy