Matka- ja menestysstipendi
Matkastipendi

Matkastipendin voi anoa, jos arvokisat (SM-, Nuorten SM Toko/RT-, JSP SM-, PM-, Europa Open- ja MM-kilpailut) ovat yli 200 kilometrin päässä seuran treenipaikasta (Matkailijantie 4, 95420 Tornio).

Matkastipendi anotaan johtokunnalta. Hakemus on tehtävä saman kalenterivuoden aikana, jolloin arvokisamatkakin on tehty. Matkastipendin arvo on 70 euroa Suomessa kilpailtaessa ja 100 euroa ulkomailla kilpailtaessa. Karsintakisoihin (MM/PM-karsinnat) matkastipendi arvo on 50 euroa. Stipendin saannin edellytyksenä on, että kilpailija on edustanut Tornion Kennelkerhoa kisassa.

Jos olet kilpaillut useammassa arvokisassa on jokaiselle kisalle anomus lähetettävä erikseen.

------------------------------

Menestysstipendi

Menestysstipendi anotaan johtokunnalta. Anomus on toimitettava saman kalenterivuoden aikana, jolloin menestys on saavutettu.

Menestysstipendi jaetaan arvokilpailuissa (SM-, Nuorten SM Toko/RT-, JSP SM-, PM-, Europa Open- ja MM-kilpailut) menestyksen mukaan ensimmäiseksi, toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneille. Stipendin saannin edellytyksenä on, että kilpailija on edustanut Tornion Kennelkerhoa kisassa.

------------------------------

Kopio hakemuksesta lähetetään alla ilmoittamaasi spostiosoitteeseen. Toimii samalla kuittauksena hakemuksen perillesaapumisesta. Jos et saa kopiota hakemuksestasi, ota yhteyttä: yllapito (at) tornionkennelkerho.net

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service