Päivärahahakemus
Tornion Kennelkerho maksaa puolipäivärahaa (10€) alle 6 tunnin tehtävistä ja kokopäivärahaa (20€) yli 7 tunnin tehtävistä. Päivärahaan oikeuttavat tehtävät ovat seuran määriteltävissä, esim. toimitsijana kilpailuissa toimiminen. Koulutusohjaajana toimiminen ei oikeuta päivärahaan koska koulutusohjaajille maksetaan kouluttamisesta kulukorvaus, mutta muista päivärahoihin oikeuttavista tehtävistä maksetaan myös koulutusohjaajille ylläolevan tuntimäärän mukaisesti..

Seura maksaa maksimissaan 160€ päivärahoja/treenikausi ja verottomana voidaan maksaa korkeintaan 20 päivärahaa. Päivärahaa maksetaan kuluvan treenikauden hallimaksun maksaneille Tornion Kennelkerhon jäsenille.

Päiväraha on henkilökohtainen ja maksetaan henkilön omalle tilille, tiedot ilmoitetaan verottajan järjestelmään maksajan toimesta.

Päivärahoille ja niiden määrille tehdään oma seurantataulukko, josta jäsen voi omaa tilannettaan tiedustella.

Päivärahahakemukset voi lähettää 31.10.2019, 31.3.2020 ja 31.7.2020 mennessä. Päivärahahakemus tehdään sähköisellä hakemuslomakkeella.

Johtokunta lähettää hyväksyttyään hakemuksen maksumääräyksen päivärahojen maksamisesta kootusti rahastonhoitajalle, mahdollisimman pian kunkin jakson päätyttyä.

Nuorisojäsenille ei makseta päivärahaa.

HUOM! Muistathan lähettää kopion/kuvan pistepassista johon päivärahaan oikeuttavat tunnit on merkitty ja kuitattu. Päivärahakemusta ei voida käsitellä ilman edellä mainittua liitettä. Liite lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: paivarahahakemukset (at) tornionkennelkerho.net

Kopio hakemuksestasi lähetetään alla ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa kopiota hakemuksesta ota yhtetyttä sähköpostilla osoitteeseen: yllapito (at) tornionkennekerho.net

HUOM! Säästäkää sähköpostiinne tulleet kopiot hakemuksesta.
Email address *
Yhteystiedot
Nimi *
Your answer
Puhelin *
Your answer
Lähiosoite *
Your answer
Postinumero - ja toimipaikka *
Your answer
Tilinumero *
Your answer
Hetu *
Your answer
Erittely
Päiväraha 6 tuntia (puolipäiväraha)
Ilmoita montako puolipäivärahaa.
Your answer
Päiväraha yli 7 tuntia (kokopäivaraha)
Ilmoita montako kokopäivärahaa.
Your answer
Päivärahatapahtuma (t) *
Tapahtuman nimi (tuntimäärä) esim. Ruskaralli (7)
Your answer
Tietosuojaseloste *
Tähän hakemukseen liittyvä tietosuojaseloste löytyy osoitteesta: https://drive.google.com/file/d/1C1-E3q5_mxRoUu6Qka64ExjP2_wiXwgh/view?usp=sharing
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy