Bara Fiber anmälan E-postfaktura
Om du anmäler dig till E-postfaktura så får du hädanefter fakturan från Samfälligheten Bara Fiber skickad via E-post i stället för i pappersform via brev.

Genom att du anmäler dig till E-postfaktura sparar föreningen pengar jämfört med pappersfaktura. Dessutom sparar vi på miljön genom att minska på pappersanvändningen.

Det finns även möjlighet till e-faktura (faktura skickas direkt till din internetbank). Du anmäler dig för e-faktura i din internetbank. Läs mer om e-faktura på denna länk https://barafiber.se/foreningen/avgifter/e-faktura.html
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Namnlös rubrik
Fastighetsägarens förnamn och efternamn
(om ni är flera fastighetsägare, ange endast en av fastighetsägarna)
Fastighetsägarens personnummer
Exempel: 450202-1110. Personnummer krävs för en fungerande fakturahantering, exempelvis för att skicka ärende till inkasso.
Fastighetens adress
Exempel: Spångholmsgatan 98
Fastighetens postnummer och ort *
Exempel: 23361 BARA
Fastighetens fastighetsbeteckning *
Exempel: Värby 44:987. Om du inte kan din fastighetsbeteckning kan du få fram den genom att gå till https://www.hitta.se/tomtrapport och sök fram, därefter klicka på din fastighet.
Anmälan nyheter/nyhetsbrev via E-post *
När en nyhet publiceras på föreningens hemsida (www.barafiber.se) så kommer ett E-postmeddelande att skickas ut till dig. Om du vill anmäla fler E-postadresser för nyhetsutskick kan detta göras på www.barafiber.se under "Prenumerera på SENASTE NYTT".
Hantering av personuppgifter
Personuppgifterna i detta formulär kommer att skickas till Bara Fibers styrelse för att därefter vidarebefordras till föreningens ekonomiska förvaltare (ekonomiavdelning).

Personuppgifterna kommer endast att användas för föreningens fakturahantering, kommunikation av viktig information till medlemmarna samt för utskick av löpande nyheter/nyhetsbrev (vid val alternativ "Ja tack" på föregående fråga). Inga personuppgifter kommer att säljas eller spridas vidare till utomstående.

Om du behöver uppdatera dina personuppgifter, exempelvis vid byte av E-postadress, kan du kontakta föreningen på ekonomi@barafiber.se.

För mer information om föreningens hantering av personuppgifter, se https://www.barafiber.se/foreningen/personuppgiftspolicy-1.html
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy