Jót s jól! Önkormányzatok és közösségek jógyakorlatai a helyi erőforrások megőrzéséért 

A Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek 32. Országos Találkozójának konferenciája

Időpont: 2023. június 23. (péntek) 10:00 – 15:00

Helyszín: Szent István Művelődési Ház, 8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1.

Szervezők: Székesfehérvár Önkormányzata, Éghajlatvédelmi Szövetség, Magyar Természetvédők Szövetsége

A környezeti problémák globálissá váltak. Számos nemzetközi megállapodás, terv próbálja megtalálni a helyes válaszokat, de a rendszerszintű változás, amire valóban szükség lenne, nem meglepő módon sok akadályba ütközik. Mi magunk egyénként, közösségek tagjaként elsősorban helyben tudunk tenni a változásért, többnyire a saját szűkebb környezetünkért vagyunk elsősorban felelősek.

A konferencián megvizsgáljuk a probléma nagyságát, azonban a helyi szintű jó gyakorlatokra koncentrálunk. Olyan önkormányzatokat, közösségeket hívunk meg akiknek eredményeiből erőt meríthetünk, tapasztalataikból érdemes tanulnunk, példájukat érdemes követnünk. Megoldásaik nemcsak a környezeti korlátokat veszik figyelembe, de a helyi gazdaság és társadalom számára is hasznosak, mintául szolgálhatnak, hajtóerői lehetnek nagyobb szintű változásoknak is.

Figyelem! Túljelentkezés esetén a regisztrációt előbb lezárhatjuk. 

További információ: konferencia@mtvsz.hu 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
A jelentkező vezetékneve *
A jelentkező keresztneve *
Szervezet (ha van)
E-mail cím *
Kérek további információt a Magyar Természetvédők Szövetsége tevékenységeiről
*
Egyéb fontos közlendő
Adatvédelmi nyilatkozat
Az űrlap elküldésével hozzájárul az adatai kezeléséhez. Az adatokat kereskedelmi célra nem használjuk, a támogató kivételével másnak nem adjuk át. Az adatkezelést a Magyar Természetvédők Szövetsége végzi a magyar és Európai Uniós szabályok szerint. Amennyiben bejelöli a „Kérek további információt a Magyar Természetvédők Szövetsége tevékenységeiről” mezőt, a későbbiekben hírekkel, meghívókkal kereshetjük meg. Adatvédelmi tájékoztató: https://mtvsz.hu/gdpr

A résztvevők a jelenléti ív aláírásával elfogadják, hogy róluk fénykép és videófelvétel készülhet az esemény során, amely nyilvánosan megjelenhet. Amennyiben ezzel nem ért egyet, kérem, jelezze a helyszíni regisztráció során.

Megadott adatok ellenőrzése, jelentkezési lap elküldése
Kérjük, nézze át jól a beírt információkat, mert a jelentkezési lap elküldése után MÓDOSÍTANI ill. javított adatokat megadni már csak a konferencia@mtvsz.hu címre írt e-mailben tud.

A jelentkezési adatok véglegesítéséhez, a jelentkezés elküldéséhez kattintson a [KÜLDÉS] vagy [SUBMIT] gombra.

A jelentkezési lap sikeres elküldése esetén a képernyőjén automatikus üzenetet olvashat, de ez csupán az adatok beérkezéséről tájékoztat, nem jelenti a jelentkezés elfogadását. A jelentkezés elfogadásáról külön értesítést küldünk a megadott e-mailcímre.

További információ: konferencia@mtvsz.hu

Köszönjük!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy