Zapisz się do newslettera Otwartej Przestrzeni
Nie chcesz przegapić informacji o naszych działaniach skierowanych do osób pracujących pomocowo?
Zapisz się na nasz newsletter za pomocną niniejszego formularza. 

Wiadomości nie będę wysyłane częściej niż co dwa tygodnie. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Adres e-mail *
KLAUZULA INFORMACYJNA NA TEMAT PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH NA CELE MARKETINGOWE
  1. Administratorką podanych danych osobowych jest Fundacja Instytut Otwarta Przestrzeń, ul. Orzycka 24/43,02-695 Warszawa NIP: 521-379-91-07 (dalej: Otwarta Przestrzeń).
  2. Twoja dane osobowe przetwarzane są zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE)2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (tzw. RODO).
  3. Twoje dane osobowe (adres e-mail) będą przetwarzane, gdyż dobrowolnie zapisałaś_eś się na newsletter wysyłany przez Otwartą Przestrzeń – podstawą prawną przetwarzania jest Twoja zgoda (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).
  4. Dane osobowe podawane są przez ich właścicielkę_la dobrowolnie w celu otrzymywania newslettera.
  5. Ponadto Twoje dane osobowe mogą być przetwarzane w celach wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Otwartą Przestrzeń, którymi są: ustalenie, dochodzenia lub obrona ewentualnych roszczeń, prowadzenie dokumentacji księgowej oraz dokumentowanie działań prowadzonych ramach realizacji celów statutowych Administratora (art. 6 ust. 1 lit f RODO).
  6. Czas przetwarzania danych osobowych w celach opisanych powyżej wyznaczyliśmy jest bezterminowy.
  7. Twoje dane osobowe mogą być przekazywane innym podmiotom współpracującym z Otwartą Przestrzenią w zakresie i w celu, w jakim podmioty te udzielają nam wsparcia w zakresie wysyłki newsletterów (zewnętrzny program do wysyłki):
  8. Masz prawo żądać od nas dostępu do Twoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz do przenoszenia danych.
  9. Masz prawo do wniesienia sprzeciwu z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją wobec przetwarzania Twoich danych w celu wynikającym z prawnie uzasadnionych interesów (art. 6 ust. 1 lit f RODO).W tym, przede wszystkim masz prawo do wycofania zgody na przetwarzanie Twojego adresu e-mail w celu wysyłki newslettera.
  10. Przysługuje Ci skarga do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (ul. Stawki 2, 00-191 Warszawa)
  11. Z osobą odpowiedzialną za nadzór nad przetwarzaniem danych osobowych (inspektorem ochrony danych osobowych) możesz skontaktować się pod adresem e-mail: iodo@otwartaprzestrzen.pl.

ZGODA NA OTRZYMYWANIE NEWSLETTERA *
Jeśli nie wyrażasz zgody na przetwarzanie danych w celach marketingowych to opuść formularz bez zapisu.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundacja Instytut Otwarta Przestrzeń. Report Abuse