Föranmälan biljettsläpp
Saint-Patricksfirandet i Dublin räknas till en av de absolut största kulturella firandena i världen. Man beräknar att över 100 000 besökare medverkar i firandet i Dublin varje år. Normalt sett brukar det vara 2 år innan man måste boka boende för att få plats på St Patricks helgen. Vi har i samarbete med Tony Klang AB säkrat 15 dubbelrum på härliga Harding Hotel i utkanten av Templebardistriktet i Dublin där de absolut största festligheterna äger rum. 

Du har i detta formulär möjlighet att få förtur till de 30 platser som släpps med gångavstånd till festligheterna, 5 dagar innan vi släpper biljetterna för övrig publik. 2 biljetter kan bokas per namnrad och först bokad kommer bli först erbjuden.  Du godkänner genom att använda formuläret att vi sparar dina uppgifter fram tills du aktivt tackar nej, mailar oss om att bli borttagen eller resan är fullbokad.

Anmälan är alltså INTE bindande så tipsa alla dina vänner du vill ha med dig till att anmäla sig. 

Slutpriset sätts när flygbolagen släpper sina resor till Dublin för dessa datum. Någon gång under sensommaren/hösten 2023. Så fort vi vet kommer även ni få veta.

Resegaranti är ställt till Kammarkollegiet via Tony Klang AB orgnr 559188-8002
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ditt namn *
Önskar du medverka i våra övriga nyhetsutskick via mail? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy