Twee vragen over mitigatie voor vleermuizen
In opdracht van de provincie Limburg onderzoeken Jasja Dekker Dierecologie en Ecosensys de effectiviteit van in Nederland ingezette mitigerende maatregelen voor vleermuizen. Het product van het onderzoek is een overzicht van de effectiviteit van mitigerende maatregelen voor vleermuizen. Dat moet 'evidence based' zijn, dus bewezen effectief en dan liefst vastgelegd in een openbare publicatie.

We vragen bij dit project jouw hulg. We zijn op zoek naar resultaten van monitoring van uitgevoerde maatregelen, en stellen het erg op prijs als je informatie wilt delen via de onderstaande vragenlijst. Het gaat om 2 vragen, plus contactinformatie.
Wat is je naam?
Aan welke organisatie ben je verbonden?
Mocht je het eindrapport van dit onderzoek willen ontvangen, vul dan je mailadres in:
I. Ben je als ecoloog betrokken geweest bij mitigatie voor vleermuizen, waarbij later is vastgesteld hoe effectief dit was? *
Welke maatregel was dat? (als het om meerdere projecten/maatregelen gaat, kun je eventueel meerdere keren deze vragenlijst invullen). *
II. Heb je geëxperimenteerd met innovatieve mitigerende maatregelen (dus buiten soortenstandaard-maatregelen)? *
Zo ja, welke maatregelen waren dit?
We zouden rapportages over monitoring of innovatieve mitigatie graag ontvangen. Dat kan per mail (info@jasjadekker.nl), of upload ze direct in mijn dropbox via deze link: https://goo.gl/GtoVFQ.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy