formació llengües estiu Tarragona 2020
Amb aquesta experiència arrenca un projecte d'impacte a Tarragona, basat en l'oralitat i la relacionalitat com a desig de treball.

Un projecte de mediació que s'instal·li en l'espai del saber compartit. Una acció comunitària de posada en comú per a una emancipació real. Un projecte que vol capacitar joves migrants soles de consideració crítica com a agents de saber de la seva llengua materna i de la seva experiència migratòria, a més d'ajudar a crear un imaginari de canvi per a mobilitzar emocions col·lectives i individuals, seguint com objectiu prioritari, posar en valor l'experiència d'adaptació d'aquestes joves en el seu entorn actual.

Aquest taller vol ser un espai obert on lluny d'un aprenentatge ordinari, aspira a ser un lloc de trobada entre llengües i sabers.

La participació de l'aprenent indica el punt màxim de la implementació de la proposta, en tant que el jovent esdevé ensenyant de la seva llengua materna.


#aparlarsaprènparlant
amazic i darija

> 8 sessions juliol | 2 sessions/setmana | 90’/sessió <
Fundació Santa Maria de Siurana (C. de les Coques, 1 C. Tarragona) | 80 €
condicions inscripció curs
• les inscripcions restaran obertes fins l’últim dia abans de iniciar la formació ( dimarts 07 de juliol del 2020).

• les inscripcions es tancaran tan bon punt es cobreixin les places disponibles (màxim 7 alumnes per grup).

• per confirmar plaça cal efectuar pagament de la quota corresponent a la formació (80€) durant el transcurs dels 2 dies posteriors a la inscripció.

• preval l’ordre de inscripció i el pagament de la quota.

• per motius de causa major (malaltia , gestió administrativa ineludible i/o altres) per part del jovent ensenyant podria alterar-se la data d’alguna sessió de les formacions de llengua.

• en cas de no-realització de sessió formativa sense justificació per part del jovent ensenyant, es retornaria la part proporcional del cost d’aquesta via transferència bancaria.

• efectuar el pagament via transferència bancària: > ES65 1491 0001 2120 9376 0425 facilitant nom i cognoms, amb concepte : llengua_mes (darija_julilol.tarragona / amazic_juliol.tarragona )
nom i cognoms *
adreça electrònica *
telèfon *
llengües i horaris *
nivell coneixement llengua *
per què te interessa l'aprenentatge d'aquesta llengua? *
com has conegut la proposta? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy