Inschrijving KNLTB competitie 2020
Leuk dat je jullie wilt opgeven voor de KNLTB competitie 2020. Onderstaand nog even kort de voorwaarden die gesteld worden aan het meedoen aan de competitie:

- Je team mag maximaal uit 7 personen bestaan. Zorg ervoor dat je met je team op alle data een volledig team hebt, zodat er zo min mogelijk vervanging moet worden geregeld.
- Wedstrijden die niet op de geplande datum gespeeld kunnen worden vanwege vakanties, feestdagen of een incompleet team kunnen ingehaald worden volgens de regels van de KNLTB. Dit houdt in dat de wedstrijd voor de oorspronkelijke datum gespeeld moet zijn. Inhaaldata zijn enkel bestemd voor wedstrijden worden afgelast wegens weersomstandigheden.
- Je mag je inschrijven voor 1 team.
- Elk team heeft 1 captain die het complete team aanmeldt en dient aanspreekpunt te zijn voor de VCL’s.
- Er wordt in deze competitie niet gespeeld om promotie/degradatie.
- Het inschrijfgeld voor de voorjaarscompetitie bedraagt: €75,- euro per team. Dit is inclusief 2 blikken ballen per thuis speeldag. Na inschrijving ontvang je hiervoor een Tikkie.

We begrijpen dat er veel interesse is in de competitie. Mocht het voorkomen dat er teveel teams zich aanmelden dan de baanbezetting toe laat op die dag/ avond, dan moet er geloot worden. Deze loting zal plaats vinden op maandag 15 juni 2020. Captains van de ingeschreven teams zullen hier t.z.t. van op de hoogte worden gebracht. Word je uitgeloot? Vraag naar de mogelijkheid om op een andere dag competitie te spelen.

Lukt het niet om een compleet team bij elkaar te krijgen en wil je toch graag competitie spelen? Dan kun je op deze mail reageren en vragen naar de mogelijkheden.
Het inschrijven voor de competitie kan tot uiterlijk: 13 juni 2020

Sportieve groet,

Dionne & Jeanine
Speeldata (onder voorbehoud)
Waarvoor wil je je opgeven? *
Naam Teamcaptain *
E-mail Teamcaptain *
Telefoonnummer (06) Teamcaptain *
Teamleden inclusief speelsterkte *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of T.C. '73. Report Abuse