Φόρμα εγγραφής εθελοντή: Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, 26-29 Ιουλίου 2018
Γίνε εθελοντής του Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας και ζήσε "από μέσα" την μοναδική εμπειρία ενός ανοικτού, πολυσυλλεκτικού και εθελοντικού διεθνούς indie φεστιβάλ!!!

Από το 2009 μέχρι σήμερα το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας μεγαλώνει και παρασύρει την πόλη σε μια γιορτή μουσικής, τεχνών του δρόμου και όχι μόνο και αθλητικών δραστηριοτήτων. Κάθε φεστιβάλ συγκεντρώνει πάνω από 20 παράλληλες δραστηριότητες ενώ το τελευταίο φιλοξένησε πάνω από 200 καλλιτέχνες και 12000 άτομα κοινό.

Η εθελοντική διοργάνωση και ο καθαρά μη εμπορικός του χαρακτήρας επιβεβαιώνουν τη μοναδικότητά του.

Ωστόσο, κανένα από τα προηγούμενα φεστιβάλ δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τη μεγαλύτερη δύναμή του, τους εθελοντές του. Το φεστιβάλ στηρίζεται από τα πρώτα του βήματα στους εθελοντές του. Νέα άτομα κάθε χρόνο τόσο από την Καλαμάτα όσο και από το εξωτερικό βοηθούν να στηθεί και να πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας.

Θέλεις να γίνεις μέρος της ομάδας και να δεις από κοντά πώς στήνεται το Φεστιβάλ; Έχεις κάποια ιδέα ή πρόταση που θα μπορούσε να είναι μέρος του;
Έχεις προτάσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν το φεστιβάλ και να το κάνουν ακόμη καλύτερο;
Τότε δεν έχεις παρά να μας συναντήσεις την Δευτέρα 03 Ιουλίου, στις 20:00 στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας για μια πρώτη ενημέρωση, εκδήλωση ενδιαφέροντος και συμμετοχή σε μια από τις ομάδες εργασίας.

Σε περιμένουμε!

Μπορείς να επιλέξεις τον τομέα που θα βοηθήσεις και να δηλώσεις τις ημέρες που είσαι διαθέσιμη/ος στην παρακάτω φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για τις λεπτομέρειες.
------

Σκοπός του Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας

Σκοπός του Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας είναι να προωθήσει την δημιουργικότητα των νέων μέσω πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων και να συμβάλει στην ανάπτυξη της πολιτισμικής κληρονομιάς του νομού Μεσσηνίας. Είναι ένα εθελοντικό φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο τέλος Ιουλίου και έχει ελεύθερη είσοδο.

Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας είναι ένας συνδυασμός πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων που επιθυμεί:
- Να δημιουργήσει τον κατάλληλο χώρο έκφρασης της δημιουργικότητας των νέων και να προσφέρει στο κοινό μαθησιακές ευκαιρίες αλλά και ευκαιρίες διασκέδασης.
- Να προωθήσει την ενεργό συμμετοχή των νέων, την υγιή κοινωνικοποίησή τους και μέσω αυτών την πρόληψη των παθογενειών της εποχής μας.
- Να κάνει χρήση των δημόσιων χώρων της πόλης ως πεδία δημιουργίας, άθλησης και πολιτισμού

Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας:

Φέτος το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας θα διεξαχθεί 26-27-28-29 Ιουλίου στο Πάρκο του ΟΣΕ. Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας είναι μια διεθνής εθελοντική διοργάνωση με ελεύθερη είσοδο, την οποία συνδιοργανώνουν φορείς και ομάδες της Καλαμάτας με τον συντονισμό του του οργανισμού νεολαίας Κ.Α.ΝΕ.

Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας έχει πάνω από 20 παράλληλες δραστηριότητες που συνδυάζουν την νεανική δημιουργία, την διαγενεακή συνεργασία και την διατήρηση πολιτισμικής παράδοσης του νομού μας. Έτσι θα παρουσιαστούν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, χορευτικά σύνολα, αθλητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά και νέους, προβολές ταινιών μικρού μήκους, ζωγραφική, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις και περιβαλλοντικό περίπτερο. Επίσης θα δώσει βήμα σε νέους δημιουργούς, καλλιτέχνες και αθλητές και θα τους κινητροδοτήσει να συμμετέχουν σε περισσότερες δραστηριότητες στο μέλλον και να προσφέρουν την ανάλογη αναγνώριση στον τόπο τους.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ συμπεριλαμβάνει:
Κεντρική Σκήνή:
Συναυλίες, θέατρο δρόμου, παραστάσεις

Παράλληλα δρώμενα:
Θέατρο δρόμου, ακροβατικά, αναρρίχηση, τουρνουά μπάσκετ, πίστα skates, έκθεση χειροτεχνών, προβολές videoart, προβολές ταινιών μικρού μήκους, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, παρουσιάσεις φορέων της πόλης.

Εκπαιδευτικές δράσεις:
Μάθημα κιθάρας, εργαστήριο επαναχρησιμοποίησης υλικών, εργαστήριο ακρο-γιόγκα, εργαστήριο ακροβατικών, εργαστήριο χορού

-------

Δικαιώματα/υποχρεώσεις/ όροι συμμετοχής εθελοντή
- Έχω δικαίωμα να λάβω βεβαίωση εθελοντικής προσφοράς αν το επιθυμώ
- Δικαιούμαι να επιλέξω το πόστο και τις ώρες που μπορώ να αφιερώσω εθελοντικά
- Δηλώνω ότι θα παρεβρίσκομαι στις συναντήσεις προετοιμασίας, εκπαίδευσης και ενημέρωσης εκτός απροόπτου (προτεινόμενες )
- Αν επιθυμώ έχω το δικαίωμα να αναφερθεί το όνομά μου στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ και στα ευχαριστήρια δελτία τύπου.
- Έχω υποχρέωση να σεβαστώ την διοργάνωση, τους άλλους εθελοντές και το κοινό και να μην θέσω σε κίνδυνο την σωματική ή την ηθική ακεραιότητα των προαναφερθέντων αλλά και του εαυτού μου.
- Υποχρεούμαι να είμαι παρόν την/τις ημέρα/ες και ώρες που έχω δηλώσει και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου εθελοντικά
- Δηλώνω ότι οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια, κλοπή ή άλλη αξίωση προκύψει κατά την συμμετοχή μου ως εθελοντή/τριας στο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας 2018
- Κατανοώ ότι οι διοργανωτές έχουν δικαίωμα δημοσίευσης φωτογραφιών και βίντεο του φεστιβάλ στις οποίες μπορεί να εμφανίζομαι και εγώ

Ονοματεπώνυμο *
Your answer
Email *
Your answer
Τηλέφωνο (κινητό κατά προτίμηση) *
Your answer
Ηλικία *
Your answer
Facebook (προαιρετικά)
Your answer
Ομάδα εργασίας που με ενδιαφέρει κατά την προετοιμασία (μέχρι 2 επιλογές) *
Required
Θέσεις που με ενδιαφέρουν κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ (3 επιλογές) *
Required
Επιθυμώ βεβαίωση εθελοντικής συμμετοχής *
Σχόλια/Παρατηρήσεις
Your answer
Υπεύθυνη δήλωση *
Disclaimer *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Social Youth Development. Report Abuse - Terms of Service