Sol·licitud d'accés a la Biblioteca Digital UB
L'accés a la Biblioteca Digital de la Universitat de Barcelona es exclusiu per professionals del Hospital Sant Joan de Déu, Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Campus Docent que tinguin vinculació amb la UB en l'àmbit de la docència o la recerca i que poseeixin el títol de doctor. Més informació al Reglament UB: http://crai.ub.edu/sites/default/files/reglaments/reglament_bibliotecadigital_2015.pdf

La Biblioteca Sant Joan de Déu (biblioteca vinculada tècnicament amb Centre de Recursos i Aprenentatge e Informació de la Universitat de Barcelona) facilita la tramitació d'accés a aquests recursos. Les altes estan subjectes als requeriments ratificats pel Consell de Govern de la UB del 8 d'octubre de 2015.

Protecció de les dades personals.
Conforme la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD la Biblioteca Provincial Sant Joan de Déu informa a l'usuari que les dades personals registrades a través d'aquest formulari, seran objecte de tractament amb l'exclusiva finalitat d'atendre la present sol·licitud; i que sota cap concepte seran registrades en una base de dades.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy