Sol·licitud d'accés a la Biblioteca Digital UB
L'accés a la Biblioteca Digital de la Universitat de Barcelona és exclusiu per professionals de l'Hospital Sant Joan de Déu, Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Campus Docent que tinguin vinculació amb la UB en l'àmbit de la docència o la recerca i que posseeixin el títol de doctor. Més informació al Reglament UB: https://crai.ub.edu/sites/default/files/reglaments/reg-crai-dig-2021.pdf 

La Biblioteca Sant Joan de Déu (biblioteca vinculada tècnicament amb Centre de Recursos i Aprenentatge i Informació de la Universitat de Barcelona) facilita la tramitació d'accés a aquests recursos. Les altes estan subjectes als requeriments ratificats pel Consell de Govern de la UB del 8 d'octubre de 2015.

Una vegada al mes tramitem les sol·licituds a la UB. Un cop la UB aprovi la sol·licitud, t'enviarà un correu electrònic donant-te les instruccions d'accés.

Protecció de les dades personals.
Conforme la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD la Biblioteca Provincial Sant Joan de Déu informa a l'usuari que les dades personals registrades a través d'aquest formulari, seran objecte de tractament amb l'exclusiva finalitat d'atendre la present sol·licitud; i que sota cap concepte seran registrades en una base de dades.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy