Lei ditt hønsehus med høner
Email address *
Dette er et bestillings-skjema og er ikke bindende før vi har avtalt leveringstidspunkt.
Betalingsinformasjon kommer på e-post.
Hva innebærer det å leie høner i 12 uker
Til deg som vil prøve om hønsehold er noe som egner seg for ditt familieliv og bosituasjon eller hvis du ønsker å oppleve en vår/sommer/høst med høner i egen hage eller på hytta og får plukke dine egne ferske egg hver dag.

Hønsehuset har en innelukket luftegård, en sikker plass for hønene å løpe rundt. Det er enkel tilgang til verpekassen slik at du kan samle inn egg utenfor hønsehuset. Det har også et metallbrett for enkel rengjøring av huset. Dette kan dras ut fra utsiden av hønsegården.

Etter at du har fylt ut dette skjemaet tar vi kontakt innen 3 virkedager. Vi avtaler en dato for levering av hønsehuset og hønene.

Leveringstid
Leveringstiden er vanligvis mellom 1 og 3 uker. Vil du starte med en gang etter at snøen er borte, er det lurt å reservere høner og hønsehus før våren kommer.

Høner
Vi leverer Lohmann Brown høner. Denne type høner har vi valgt av diverse årsaker. Blant annet er det veldig tamme høner som ikke flyr høyt og kan slippes fri, der de blir i nærheten av hønsehuset. De trenger ikke mye plass og i tillegg legger disse høner mye egg, også om vinteren.

Hønene er mellom 4,5 måneder og 12 måneder gamle ved 12 ukers utleie . Denne type høner begynner å verpe fra en alder på 4,5 måneder til de er 3 til 4 år gamle.

Når hønene begynner å verpe legger de små egg, men i løpet av noen uker blir eggstørrelsen gradvis større.

Hønsehuset
Ved 12 ukers leie blir det (i motsetning til 2 års leie) levert med et brukt hønsehus.

Tilleggsutstyr
I tillegg til hønsehuset og høner kommer hønsehuset med følgende utstyr:
- Impregnert bunnplate
- Fôrtrau
- Vannautomat 3L

Depositum
Det beregnes 1000kr depositum ved 12 ukers utleie.
Depositum tilbakebetales på hentedagen ved:
- Hel og vasket hønsehus
- Riktig antall høner
- Komplett og vasket tilleggsutstyr

Velg ønsket hønsehus
Huseby hønsehus:
Dimensjoner:
Lengde 212 cm
Bredde: 78 cm
Høyde: 120 cm

Leveres med 3 høner som legger tilsammen ca 18 egg per uke

Solheim hønsehus:
Dimensjoner:
Lengde 227 cm
Bredde: 94 cm
Høyde: 150 cm

Leveres med 4 høner som legger tilsammen ca 24 egg per uke

Jeg velger: *
Required
Bunnplate, vannautomat og fôrtrau er inkludert
Startpakke
Nytt eller brukt hønsehus *
Required
Kjøp eller leie etter 12 uker
Det er mulig å kjøpe hønsehuset med høner etter 12 uker.

Priser:
Huseby hønsehus med 3 høner og utstyr: NOK 2800
Solheim hønsehus med 4 høner og utstyr: NOK 3400

Det er muligens ingen brukte Solheim hønsehus igjen. Da kan det hende at du får alt nytt. Prisen for kjøp etter leie blir da 3800 (eller 2800 etter fratrekk av innbetalt depositum)

Leie fram til oktober/november?
Leie av Huseby hønsehus med 3 høner og utstyr: NOK 75 per påfølgende uke
Leie av Solheim hønsehus med 4 høner og utstyr: NOK 85 per påfølgende uke

Hønsehus med 4 høner
Ønsker / spørsmål angående levering:
Your answer
Navn *
Your answer
Adresse *
Your answer
Postnr og sted *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Ønsket leveringsdato (avtales nærmere)
MM
/
DD
/
YYYY
Vilkår *
Required
Vilkår ved 12 ukers leie
1. Leie og depositum
Leien og depositum på 1000kr betales i sin helhet ved henting. Depositum tilbakebetales ved henting når hønsehuset er vasket og i god stand, og ved riktig antall høner.

2. Bruk
Hønsehuset og hønene skal brukes av leieren, og kan således ikke fremleies. Hønsehuset skal kun brukes til hønene og bare under forhold hønsehuset er beregnet for!

3. Feil eller mangler
Eggchange skal sørge for at hønene og hønsehuset ved levering er i driftsklar stand. Dersom leieren ikke har meddelt Eggchange om feil eller mangler etter utløpet av 2 virkedager, anses hønene og hønsehuset å være feilfritt ved utlevering.
Eggchange er ikke ansvarlig ved sykdom eller død av en eller flere høner. Leieren finner i samarbeid med Eggchange en løsning til hvert tilfelle når noe skulle oppstå. Ved erstatning av en høne faktureres 250kr.

4. Forsørging
Leieren skal i leieperioden sørge for hønene. Fersk vann og mat egnet til høner og annet nødvendig for å ivareta et forsvarlig hold av høner skal anskaffes og bekostes av leieren. Leieren er ansvarlig for skader på hønsehuset som er oppstått under leieperioden, og som ikke kan tilskrives normal bruk.

5. Anvar for skade, tap mm.:
Leieren er ansvarlig for alle skader og tap, herunder person- og tingskader samt følgeskader og indirekte tap som f.eks. formues- og inntektstap som er påført leieren eller tredjeperson i forbindelse med leieobjektets plassering eller bruk i leieperioden. Eggchange kan ikke gjøres ansvarlig for skader som nevnt med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet av Eggchanges personell eller samarbeidspartner.

6. Mislighold
Der leieren ikke betaler leien til avtalt tid, eller på annen måte misligholder denne avtale, har Eggchange rett til å heve leieavtalen med umiddelbar virkning og kreve hønene og hønsehuset tilbake. Eggchange har da rett til adgang til gårdsplassen for demontering og henting av hønene og hønsehus og eventuelt ubetalt tilleggsutstyr. I tillegg kan Eggchange kreve erstatning i henhold til norsk lov.

7. Tvister
Enhver tvist etter denne avtale skal søkes løst gjennom forhandlinger. Fører forhandlinger ikke frem, skal tvisten løses etter bestemmelsene om voldgift i tvistemålslovens kap.32, så fremt partene ikke enes om annet.

8. Etter endt leieperiode
Tilbakelevering blir avtalt noen dager etter endt leieperiode. Leieren kan velge å forlenge leien med noen uker eller be om tilbud for kjøp. Ta kontakt før endt periode per mail: info@eggchange.no

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service