Poslovno odlučivanje uz vizualizaciju i analitiku podataka u realnom vremenu
Popunite ovu kraku anketu i potvrdite svoje učešće na meetup-u.

Agenda događaja:

• Alex Bougrov, Senior Commercial Territory Manager u kompaniji Tableau, će pričati o Tableau digitalizaciji - kako kompanije postaju sve više zavisne od „igre“ sa podacima i kako iskoristiti Tableau u toj igri.

• Nataša Blagojević, inženjer za implementaciju ASW, predstaviti značajne alate kroz koje je sa Tableau lako pratiti finansije, profitabilnost, novčane tokove i kreirati sistem izveštavanja za top menadžment.

• Kompanije danas imaju veliki broj kupaca, pogotovo one koje se bave online prodajom. Neophodno je i primeniti algoritme mašinskog učenja, koje konstantno prate (24/7, bez odmora i vikenda) i uče da uviđaju preferencije svih kupaca. Kom klijentu i u kom trenutku treba ponuditi određeni proizvod? Po kojoj ceni čokolada treba da bude na akciji da bi se rasprodale zalihe a ne smanjila zarada? Odgovore na ova pitanja, sa prikazom vizualizacija kreiranih u Tableau, dobićemo u ovom bloku od Danijela Subotića i Filipa Jekića, inženjeri za mašinsko učenje laboratorije ASW.

• U poslednjem segmentu događaja, Danijel i Filip će se potruditi da daju odgovore na sledeća pitanja razvoja poslovanja: Kako kvalitetno, ciljano i jasno pokazati realnost? Kako bez velikog napora naći klijente koji su rizični za napuštanje poslovanja, a uz to dobiti i neki indikator razloga za "churn"?

• Networking
Gde:
ICT Hub, Kralja Milana 10 Beograd
Kada:
četvrtak, 24. oktobar od 16.00h do 17.30h
Vaše ime i prezime: *
Your answer
Vaša E-pošta: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
Navedite naziv kompanije u kojoj trenutno radite: *
Your answer
Navedite poziciju na kojoj trenutno radite: *
Your answer
Kako ste čuli za predavanje: *
Your answer
Vaša E-pošta i telefon su nam potrebni kako bismo vas kontaktirali i poslali potrebne materijale za radionicu, koristićemo ga isključivo sa ciljem informisanja o radionicama. Informacija iz koje kompanije ili organizacije dolazite nam pomaže da definišemo strukturu publike, sa ciljem poboljšanja narednih radionica i vaše interakcije sa nama. Nećemo prodavati, niti sa bilo kim deliti vaše lične informacije, bez vašeg pisanog pristanka i saglasnosti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse - Terms of Service