FabLearn Europe 2019
Tällä lomakkeella voit toimittaa FabLearn Europe -konferenssiin (http://fablearn.eu) englanninkielisen julisteen, jossa esittelet esim. omassa koulussasi käytössä olevia tiede-ja teknologiaopetukseen liittyviä hyviä toimintamalleja, joita haluat jakaa muille, tai jollain menetelmällä saamiasi hyviä tuloksia.

Julisteen teemana siis voi olla esimerkiksi värkkäys, ohjelmointi, luovuuden herättely, hyvät pedagogiset mallit, mitä vain mikä sopii konferenssin teemaan. Vaikka kyseessä on tieteellinen konferenssi, näiden julisteiden ei tarvitse olla tutkimukseen perustuvia, vaan ajatuksena on jakaa nimenomaan käytännön työssä hyväksi havaittuja asioita.

Juliste voi sisältää kuvia ja tekstiä. Julisteita ei varsinaisesti julkaista vaan vain esitellään konferenssissa. Malleja julisteista löytyy esim. täältä: http://fablearn.eu/2016/demos-and-posters/ (katso nimenomaan postereita). Linkin takaa löytyvät ovat tosin lähinnä tutkimustulosten raportointia - näiden julisteiden ei tarvitse olla tieteellisiä, riittää että ne ovat informatiivisia.

Huom! Jotta juliste pääsee esille konferenssissa, vähintään yhden sen tekijöistä pitää maksaa konferenssin osallistumismaksu ja tulla paikalle esittelemään julistetta.

Toimita juliste viimeistään 30.4.2019. Muista ilmoittautua viimeistään samana päivänä konferenssiin osoitteessa http://fablearn.eu/registration/. Huomaa myös että konferenssin osallistumismaksu nousee tämän päivän jälkeen.

Julisteen tekijöiden tiedot (nimi, koulu, sähköpostiosoite) *
Lataa julisteesi tähän *
Required
Ymmärrän että minun pitää itse tuoda painettu juliste konferenssiin ja kiinnittää se paikalleen, tällä lomakkeella toimitan vain pdf-version konferenssin järjestäjien nähtäväksi *
Painatan julisteen A0-kokoisena *
Vähintään yksi julisteen tekijöistä ilmoittautuu konferenssiin ja maksaa osallistumismaksun ja tulee paikalle esittelemään julisteen sisältämiä asioita *
Hoksasin että tätä kautta ei hoidu konferenssiin ilmoittautuminen - se pitää tehdä erikseen osoitteessa http://fablearn.eu/registration/ *
Lämpimästi tervetuloa FabLearn Europe 2019 -konferenssiin!
Terveisin konferenssin järjestäjät Netta Iivari ja Marianne Kinnula
INTERACT-tutkimusyksikkö / tietojenkäsittelytieteet
Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta
Oulun yliopisto

Lisätietoja: netta.iivari@oulu.fi tai marianne.kinnula@oulu.fi

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service