LA CONVIVÈNCIA A L'ESCOLA - FAMILIES /AMPA-
Diagnosi: PROJECTE CONVIVÈNCIA: ESCOLA MEDITERRÀNIA

L'enquesta que esteu a punt de respondre té com a objectiu compartir marcs conceptuals que fomentin la cultura del diàleg i la mediació com a eina bàsica en les relacions humanes, que fomentin el respecte i valors que fan possible enriquir la vida de les persones.

1- LLEGIU DETINGUDAMENT CADASCUNA DE LES AFIRMACIONS SEGÜENTS.
2- VALORA EL GRAU D'ACORD. DE L'ESCALA DE L' 1 - TOTALMENT EN DESACORD A 4 COMPLETAMENT D'ACORD

1- El professorat ha de solucionar els conflictes que es produeixen a l'aula i al centre, creiem que no es funció ni de les famílies ni de l'alumnat intervenir en la seva solució.
2- Hi ha famílies que no donen pautes ni posen límits de comportament, als seus fills/es la qual cosa genera problemes, quan han de conviure amb els altres i han de respectar normes de convivència.
3- El que s'ha de fer a l'aula i al centre és ensenyar. Els nostres fills/es hi van aprendre. Els altres assumptes, els resoldrem a casa.
4- Estem interessats en què el professorat ens informi sovint del rendiment dels nostres fills/es, per tant creiem que quan l'escola ens convoca a una reunió hem de fer tot el possible per assistir-hi.
5- El respecte al professorat acompanyat d'una bona relació disciplinada són les millors propostes per una bona convivència.
6- L'escola és l'encarregada d'ensenyar a l'alumnat a comportar-se correctament.
7- La millor senyal de que les coses van bé és que no hi ha problemes de convivència a l'escola.
8- L'escola ha d'agrupar a l'alumnat en funció del seu rendiment . El fet d'ajuntar en una classe infants de diferents procedències i de diferents capacitats, afecta directament als nostres fills/es.
9- La manera de vestir i els objectes que porta l'alumnat a l'escola és responsabilitat de la família, i per tant, el professorat no ha d'intervenir.
10- Demanem als nostres fills/es les mateixes responsabilitats i obligacions sense tenir en compte la diferència de gènere.
11- Hi ha famílies que ens sentim perdudes i necessitem ajuda a l'hora de plantejar certs problemes de convivència a casa.
12- Els problemes de convivència són normals i és natural que passin a les famílies, a les escoles i a altres col.lectius. L'objectiu ha de ser aconseguir que els problemes no en dificultin el funcionament normal i puguin ser tractats adequadament a fi que tothom aprengui i s'eduqui.
13- Quan els nostres fills/es falten a classe és suficient amb la nostra justificació. Nosaltres som els que coneixem els motius i és la nostra responsabilitat.
14- Les famílies, mitjançant l'Ampa, hem de participar en activitats, formacions o reunions amb d'altres associacions de famílies d'altres escoles per una millora global de la convivència.
15- Com milloraries la convivència a l'escola ?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms