Transformă-ți ideea în proiect cu Ecaterina Covali
Vrei să afli cum poți crea proiecte originale și beneficia de suportul Ambasadei SUA pentru realizarea lor? Cum câștigi un grant și îți materializezi ideile?


Vino la o prezentare cu Ecaterina Covali, producător general al postului TV "Canal Regional", absolventă de onoare a programului American Open World, iar, mai nou, femeie de afaceri. Ecaterina a inițiat și condus proiecte pentru presa națională ce au dus la dezvoltarea calității jurnalistice din regiune, a format câteva generații de jurnaliști profesioniști, în calitate de președinte al Centrului Tânărului Jurnalist din Moldova, funcție preluată la doar 21 de ani.

Ecaterina îți va povesti din propria experiență cum a reușit să implementeze cele mai curajoase idei și cum ai putea-o face tu, la rândul tău.


👉Evenimentul este gratuit, dar numărul de locuri limitat la 40.
Te rugăm să vii la timp, pentru că pot fi mai mulți doritori de a participa la eveniment și locul tău poate fi oferit unuia dintre ei.

Email address *
Email address (confirm) *
Your answer
Telephone number/Nr. de telefon *
Your answer
First name Last name/ Nume Prenume *
Your answer
Age/ Vârstă *
Gender/ Sex *
Occupation/ Ocupația *
How did you find out about the event?/ Cum ai aflat despre eveniment? *
Which programs are you interested in? Feel free to check several options/ Ce programe te-ar interesa? Poți selecta mai multe opțiuni *
Thank you for your time! See you soon at America House Chisinau!/ Îți mulțumim pentru timpul acordat! Ne vedem curând la America House Chișinău!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy