Aanmelding lezing Zelfmoordpreventie IFMSA-Nijmegen
Zelfmoord, een woord dat menig mens afschrikt, maar een onderwerp dat steeds vaker maar ook een onderwerp dat steeds vaker in het nieuws is en wellicht ook wel meer aandacht behoeft.

In 2017 zijn in totaal 1917 mensen om het leven gekomen door zelfmoord. Omgerekend betekent dit dat elke dag ongeveer 5 mensen in Nederland hun eigen leven nemen. De meeste zelfdodingen vinden plaats op middelbare leeftijd, maar er wordt een toename gezien onder jongeren. Als je in de zorg werkt, maar ook daarbuiten, kan je te maken krijgen met iemand waarbij suïcidaliteit speelt. Maar hoe ga je daar nou precies mee om?

Op dinsdag 15 oktober organiseert IFMSA-Nijmegen een lezing over zelfmoordpreventie. Tijdens deze lezing zal Lambert Michiels, klinisch psycholoog/aandachtsfunctionaris suïcidepreventie van Pro Persona, komen vertellen over de theoretische achtergrond van (para)suïcide. Daarnaast zal een ervaringsdeskundige spreken uit persoonlijke ervaring en uiteraard is er ook gelegenheid voor vragen. Ook zal een vrijwilliger van de crisislijn 113 Zelfmoordpreventie het woord nemen en komen vertellen over het werk bij 113 en do and don’ts in gesprekken.

Datum= dinsdag 15 oktober
Tijd= 19.00-21.30
Locatie= Moeys A+B (r.96)
Voor de voorverkoop van dit evenement vragen we om je persoonlijke gegevens. Wij gaan hier op een vertrouwelijke manier mee om. We bewaren deze informatie in een lijst tot de lezing, daarna zal deze informatie verwijderd worden. Ga je akkoord met deze verwerking van je persoonlijke informatie? *
Wat is je naam? *
Your answer
Wat is je emailadres? *
Your answer
Welke opleiding doe je? *
Your answer
Heb je nog vragen en/of opmerkingen?
Your answer
Bedankt voor het invullen en we kijken er naar uit om je op 15 oktober te zien!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service