Inschrijfformulier Scouting Eliboe 2020-2021
Dag!

Hartstikke leuk dat uw kind lid wil worden van Scouting Eliboe Vinkeveen! Scouting Nederland is een 100.000 leden tellende organisatie die zich inzet voor de jeugd. De Eliboegroep, waar uw kind lid van wil worden, is hier een onderdeel van. U zult begrijpen dat er betreffende de organisatie van een dergelijke vereniging afspraken gemaakt moeten worden. Ook rond het lidmaatschap van uw kind moeten er afspraken gemaakt worden. Daarom vragen wij u vriendelijk de onderstaande verklaring te lezen en te ondertekenen.

Na inschrijving kunt u via sol.scouting.nl bij uw lidgegevens. Indien hierin iets wijzigt kunt u deze wijzigingen zelf doorvoeren.

Contributie
Het door u opgegeven e-mailadres wordt tevens gebruikt voor verzending van de contributiefactuur. Als vereniging proberen we de contributie voor onze leden zo laag mogelijk te houden, om daarmee de toegankelijkheid van scouting zo groot mogelijk te maken. Het maken van betalingsafspraken met de ledenadministratie behoort altijd tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt gemeente De Ronde Venen voor jongeren uit financieel minder draagkrachtige gezinnen, de campagne ‘Gratis sporten voor kleinere inkomens’. Meer informatie vindt u op www.stichtingjongerenactief.nl.

Ga jij de uitdaging aan!?
Scouting Eliboe Vinkeveen kan niet zonder vrijwilligers! Er is altijd voldoende te doen, zowel binnen de verschillende speltakken (leiding) in en om het gebouw (klussers) als in het bestuur of bij de ondersteuning van groepsactiviteiten. Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar nieuwe bestuursleden bij de vereniging (voorzitter, secretaris, algemeen bestuursleden).

Ben jij geïnteresseerd in de ondersteuning van Scouting Eliboe Vinkeveen, of ken je iemand die graag een handje helpt in zijn of haar vrije tijd, dan vertellen we daar graag meer over! Neem hiervoor contact op via info@eliboe.nl of spreek iemand van de leiding of het bestuur aan! Voor meer info, zie ook www.eliboe.nl.

Wij hopen dat uw kind een plezierige en leerzame tijdsbesteding bij ons heeft. Indien u vragen heeft kunt u hiervoor altijd terecht bij de leiding.

Groet!

Het bestuur van Scouting Eliboe Vinkeveen
Email address *
Naam ouder/verzorger *
Verklaring *
Met het invullen van onderstaand formulier verklaar ik dat mijn zoon/dochter/kind lid wordt van Eliboegroep Scouting Vinkeveen. Hiermee verplicht ik mijzelf jaarlijks de contributie voor het lidmaatschap te voldoen. Voor seizoen 2020-2021 is de contributie vastgesteld op € 136,00. Als mijn kind in de loop van het scoutingjaar (1 september – 31 augustus) lid wordt, zal er een evenredig percentage van het contributiebedrag verschuldigd zijn. Tevens verplicht ik mijzelf dat indien mijn kind het lidmaatschap wil beëindigen, ik dit schriftelijk 2 maanden voor het begin van het nieuwe scoutingjaar zal melden bij de ledenadministratie.Tussentijdse opzegging is mogelijk waarbij op verzoek restitutie van contributie op kwartaalbasis plaatsvindt. De kwartalen lopen van 1 september – 30 november, van 1 december – 28 februari, van 1 maart – 31 mei en van 1 juni – 31 augustus. Voor restitutie van contributie voor opvolgende kwartalen dienen de opzegging en het verzoek een maand voor de start van betreffende kwartalen door de ledenadministratie te zijn ontvangen. Indien ik mijn kind niet schriftelijk afmeld, zullen het lidmaatschap en contributieverplichting blijven voortduren. Het lidmaatschap van mijn kind zal dus zonder tegenbericht worden verlengd.
Required
Voornaam nieuw lid *
Tussenvoegsel nieuw lid *
Achternaam nieuw lid *
Straatnaam + huisnummer nieuw lid *
straatnaam, huisnummer, postcode, plaats
Postcode nieuw lid *
straatnaam, huisnummer, postcode, plaats
Woonplaats nieuw lid *
straatnaam, huisnummer, postcode, plaats
Geboortedatum nieuw lid *
MM
/
DD
/
YYYY
Geboorteplaats nieuw lid *
Geslacht nieuw lid *
Telefoonnummer (thuis) *
Geheim nummer?
Telefoonnummer (mobiel) *
Geheim nummer (mobiel)?
Naam ouder/verzorger 1 *
Telefoon (mobiel) ouder/verzorger 1 *
E-mail ouder/verzorger 1 *
Beroep ouder/verzorger 1
Naam ouder/verzorger 2
Telefoon (mobiel) ouder/verzorger 2
E-mail ouder/verzorger 2
Beroep ouders/verzorger 2
Bijzonderheden van belang voor de leiding
Beeldmateriaal *
Via onze besloten (social) media kanalen (Facebook, Whatsapp, jaarverslag) houden we iedereen graag op de hoogte van de activiteiten van onze groep. Hiervoor maken we gebruik van foto’s en video’s. Tenzij specifiek anders aangegeven en/of gevraagd.
Required
Gegevens Scouting Eliboe Vinkeveen
Eliboegroep Scouting Vinkeveen

www.eliboe.nl

info@eliboe.nl

NL70 RABO 0143 3367 62

KvK 41185777

Bezoekadres:
Bonkestekersweg 3
3645KZ Vinkeveen

Postadres:
Pastoor C. Vasselaan 32
1424SL De Kwakel
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy