NO SOM DELINQÜENTS. SOM AUTÒNOMS i CREIEM EN LA DEMOCRÀCIA.
Introducció
Manifest: NO SOM DELINQÜENTS. SOM AUTÒNOMS i CREIEM EN LA DEMOCRÀCIA.
Des del 2012, amb la nostra empresa ELS CINGLES DE SIURANA, SL hem estat fent una reivindicació fiscal exigint a l’ATC que tirés endavant l’encàrrec de la població (recaptar i administrar el 100% dels impostos dels catalans) i a l’AEAT que respectés la decisió del 80% de catalans.
Aquesta acció ha estat menystinguda per les administracions durant aquests anys, ignorant l’encàrrec de la població i arxivant les nostres presentacions trimestrals, fetes de forma presencial, conscients de la importància del fet. No ha estat fàcil, però malgrat les amenaces mai hem defallit, tampoc quan ens van retirar el NIF ara fa dos anys i vam començar a treballar amb un NIF (provisional) català. Va ser en aquest moment que ens van realitzar una inspecció, de la que ara hem rebut resolució. Ens consideren uns “estafadors” i ens posen una multa de 300.000 € aproximadament.
Això, per nosaltres, és INSULTANT i INACCEPTABLE.
- En primer lloc pel fet d’utilitzar hisenda a l’estil “Tribunal de la Santa Inquisición”, és a dir, per escarmentar aquell qui aixeca la veu, i a més, fer-ho amb total impunitat i indefensió per part del contribuent.
- En segon lloc, per la quantitat econòmica desorbitada de la multa.
Hem decidit NO ACCEPTAR aquesta resolució. Per això us demanem el vostre suport a aquest manifest amb les vostres dades.

Andreu Bartolomé
Si hi estàs d'acord omple les següents dades.
Nom i cognoms *
DNI *
Codi Postal *
Adreça electrònica *
Si ens vols ajudar a pagar les despeses judicials de la defensa pots fer una aportació al c/c "ES94 3025 0023 3114 0004 1328" amb el concepte: "Aportació econòmica en la defensa del cas".
Per altres opcions o consideracions ens podeu enviar correu electrònic a "reserves@restaurantsiurana.com".
Política de privacitat
La present Política de Privacitat de "Restaurant Siurana" recull, processa i utilitza la informació personal, sempre emparant-nos en el nostre compromís amb la privacitat i la seguretat de la informació de les dades, sent recollides exclusivament per a la defensa d'aquest cas, no podent ser tractades de manera incompatible amb aquesta finalitat i en estricte compliment de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades personals, en particular, el Reglament General de protecció de dades i la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals.
Per a qualsevol modificació de les vostres dades podeu comunicar-ho al correu reserves@restaurantsiurana.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy