Bestelformulier Levenswandeling
HET SPEL

Het spel levenswandeling is een leuk en eenvoudig kaartspel om in gesprek te gaan over vroeger en elkaar zo op een andere manier te leren kennen. Wat is het mooiste cadeau dat je als kind van Sinterklaas kreeg? Herinner je je nog je eerste kus? Kan je enkele zinnen in jouw dialect zeggen?

In het spel staat reminisceren centraal. Reminisceren betekent het ophalen van herinneringen, waarbij de nadruk ligt op de eigen ervaringen van de deelnemers.

Deelnemers gooien met de kleuren dobbelsteen. Bij elke kleur hoort een kaartje waarop een vraag staat die de deelnemer moet beantwoorden. De vragen polsen naar verhalen over hoe het vroeger was.

In totaal zijn er zes categorieën van vragen die de verschillende levensfases bewandelen: kindertijd, geloof & feesten, relaties & kinderen, in & rond het huis, beroep & vrije tijd en als laatste categorie mijn dorp/stad.

Je kan ook een tweede spelvariant spelen waarbij je gebruik kan maken van een spelbord. Het spelbord is opgevat als een eenvoudig parcours van vakjes, volgens het principe van ganzenbord. Bij ieder vakje hoort een kleur die verwijst naar de kaartjes. Je kan het spelbord zelf personaliseren: het ideale geschenk!

Meer info over het spel www. erfgoedcelpz.be/levenswandeling

HERDRUK

Het spel werd in 2017 in beperkte oplage ontwikkeld in het kader van Erfgoeddag en werd goed onthaald door zorginstellingen in de regio Pajottenland & Zennevallei. Na lancering waren er diverse vragen vanuit heel Vlaanderen om het spel aan te kopen. Daarom wordt het spel in 2019, in samenwerking met Carta Mundi, éénmalig op grote schaal opnieuw geproduceerd. Het spel werd ook geoptimaliseerd na evaluatie van de eerste gebruikers.

> PRIJS: 15 euro. Deze prijs is excl. btw. Indien er veel bestellingen zijn kan deze prijs nog zakken. Na afronding
van de voorintekening (eind 2019) wordt u op de hoogte gebracht van de definitieve prijs. Indien er te weinig bestellingen kan er echter niet geproduceerd worden en gaat dit aanbod dus niet door.
> VERZENDING: de spelen worden verstuurd met B-post, de verzendingskost (+/-5 euro) komt bovenop de aankoopprijs
> HOE? inschrijven kan enkel door het invullen van dit formulier. Door het invullen van dit formulier, bevestig je jouw bestelling

OPGELET! Dit is een éénmalig aanbod. Er wordt voorlopig geen herdruk meer voorzien.

TIMING
De levering van de spelen wordt voorzien in februari 2020.

VRAGEN?
Contacteer de Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei via info@erfgoedcelpz.be - 02/ 451 69 49
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy