Formular de inscriere cursul "Competente de Coaching: Transformarea invatarii intr-o educatie cu beneficii pe termen lung!"
Felicitari!!! Sunteti schimbatori de drumuri, ne bucuram sa fim alaturi de voi. Acest curs este un prim curs de competente de coaching pentru dascali, bune practici culese din scolile finlandeze din perioada pandemiei COVID 19 si adaptate contextului ( socio cultural) romanesc. Pentru mai multe detalii accesati descrierea programului https://drive.google.com/file/d/1mIcO7aNSmPHK29Wfc_0BE9IcqHQdVL0A/view?usp=sharing . POLITICA DE ANULARE EUNEOS : daca doriti sa va retrageti oricand pana in data inscrierii, va invitam sa ne scrieti andreea.gatman.ag@gmail.com, daca ati platit deja si doriti sa va retrageti veti primii suma platita inapoi.

Puteti achita in baza proformei https://drive.google.com/file/d/1ltnN_IoVO4-6UMqHDMVjDhnEfFn0Qaqj/view?usp=sharing. Veti primii factura dupa plata si inceperea cursului
Email address *
Nume prenume
Denumirea scolii si adresa ( pentru facturare)
Doresc sa ma inscriu pentru sesiunea care va incepe estimativ jum lunii noiembrie
Clear selection
Daca platiti in grup de 5 profesori( de la aceeiasi scoala sau scoli diferite) al 6 lea nu plateste ( sustinem invatarea in colaborare si suport astfel) te invit daca este al 6 lea membru intr-un grup sa mentionezi mai jos si scurt sa ne spui cum vei sustine grupul
Voi achita costul cursului ( 110 euro + tva) conform proformei https://drive.google.com/file/d/1ltnN_IoVO4-6UMqHDMVjDhnEfFn0Qaqj/view?usp=sharing :
Clear selection
Sunt de acord sa fiu contactat pe aceasta adresa de email in scopul desfasurarii acestui curs
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy