Beställning av KMA-mallar
KMA-mallen består av en handbok med bilagor som regelverk för auktorisationen Säkert undertak, kvalitetspolicy, kvalitetsplaner, miljöpolicy, miljöplan, arbetsmiljöpolicy, huvudprocess, arbetsplatsregler, riskanalys, kontaktuppgifter, personalförteckning, anhöriginformation och checklista för anbud, egenkontroll samt avvikelser.

Priset är 1 500 kr exklusive moms.

KMA-handboksmallen levereras i form av redigerbara Word-mallar. Dessa mallar är fria att använda inom företaget, dvs inom det företag, vars organisationsnummer uppgetts, enligt nedan beställning.

Fakturan för beställningen sänds via e-post i samband med att filerna sänds till beställningsmottagaren. Fakturan har en förfallotid på 30 dagar. Priset på produkten anges i svenska kronor inklusive moms. Momsen är 25 %. Priset som är aktuellt vid beställningstillfället är det som gäller oavsett om priset går upp eller ned efteråt.

Vid avslutad beställning levereras din order inom kort. Om du önskar snabbare service eller upplysningar om önskad produkt ber vi dig kontakta kansliet på 08-08-128 212 12 eller kansli@undertaksforeningen.se.

- - -

Beställningar tas enbart emot av Undertaksföreningen inom Sveriges Byggindustrier. För att du skall känna dig trygg i ditt köp är du alltid välkommen att kontakta vårt kansli på 08-08-128 212 12 eller kansli@undertaksforeningen.se om du har frågor om din beställning.

Efter att ha beställt från oss förbinder du dig att bevaka din e-postadress då all kommunikation rörande din beställning sker via e-post. Undertaksföreningen förbehåller sig rätten till prisändringar och rätten att stryka en beställning om särskilda skäl föreligger. Ett särskilt skäl är att beställaren inte är ett medlemsföretag hos Undertaksföreningen.

Ångerrätten enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal omfattar inte nedladdningsbara produkter då de på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.

Email address *
Är du medlem i Undertaksföreningen? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy