II. Budapesti Református Mérnöktalálkozó
Nevének és e-mail elérhetőségének megadásával várjuk regisztrációját a február 24-i Mérnöktalálkozóra. Kérjük, segítse a szervezőket mindegyik kérdés megválaszolásával.
Az adatokat a szervezők bizalmasan kezelik, azok jóváhagyás nélkül harmadik félnek nem kerülnek kiadásra, kérésre pedig töröljük.
Kérjük, a regisztrációjukat mihamarabb tegyék meg a Találkozó technikai feltételeinek sikeres előkészítése végett.
A programról a www.mernokmisszio.hu/mernoktalalkozo oldalon tájékozódhatnak.
Név *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Melyik gyülekezethez tartozik?
Your answer
Milyen területen dolgozik jelenleg?
Your answer
Honnan hallott a Mérnöktalálkozóról?
Your answer
Melyik kerekasztal beszélgetésen szeretne részt venni? *
A Mérnöktalálkozón 11:00-12:30 között három, párhuzamosan folyó kerekasztal beszélgetés lesz. Ezek leírását megtalálják a www.mernokmisszio.hu/mernoktalalkozo honlapon. Az optimális terem kiválasztásához szükséges ismernünk a várható résztvevők számát. Kérjük, válasszon az alábbi lehetőségek közül!
Részt tud venni a Mérnöktalálkozót követő ebéden? *
Öröm lenne, ha meghívhatnánk a közös ebédünkre, amely közvetlenül a Találkozó után lesz. Szervezési okokból szeretnénk tudni, jelen tud-e ezen lenni. Az ebéd ingyenes a regisztrált résztvevők részére. Kérjük, lehetőleg igennel, vagy nemmel feleljenek a kérdésre, csak bizonytalanság esetén használják a talánt.
Szívesen venne nyomtatott hirdetési szóróanyagot a Mérnöktalálkozóról, igényel-e azokból másoknak való továbbadási céllal?
A szórólapokat a Dunamelléki Református Egyházkerület Székházának portáján (Budapest, Ráday utca 28) illetve a BME Imatermének előterében (Budapest, Műegyetem rkp 3. R épület III. emelet 301-es Imaterem) lehetséges átvenni.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms