Aanmelding Creative Stampin' Day
Hallo!

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor onze Creative Stampin' Day!

Op zaterdag, 18 maart '17 ga je creatief aan de slag met gelijkgestemden! De dag is gevuld met uitdagende projecten, veel gezelligheid en natuurlijk diverse leuke verrassingen. We starten om 10.00 uur en zullen rond 22.00 uur klaar zijn.

De kosten voor deze dag zijn € 89,00. Dit is inclusief 3 creatieve workshops (materialen en producten zijn aanwezig), lunch, diner, drinken en een goodie bag.

Om zeker te zijn van een plaats vragen we, na inschrijving, een aanbetaling van € 40,00. Je aanmelding is nl. pas definitief wanneer de aanbetaling is ontvangen. Je ontvangt de betalingsinformatie in een bevestigingsmail na het invullen van dit formulier.
Op dat moment krijg je o.a. toegang tot de exclusieve Creative Stampin’ Weekend Facebookgroep, ontvang je onze speciale nieuwsbrief en t.z.t. gedetailleerde programma informatie.

De rest van het bedrag (€ 49,00) dient uiterlijk op 4 maart ’17 overgemaakt te zijn. Indien bij annulering jouw plek ingevuld kan worden door iemand anders, ontvang je het bedrag terug.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Stuur ons dan een mail onlinestampinpartynl@gmail.com of een PB via Facebook.

Wil je toch liever een heel weekend creatief bezig zijn? Kopieer dan deze link: http://bit.ly/2gFQXCb om naar het inschrijvingsformulier voor het Creative Stampin' Weekend te gaan.

Hartelijke groeten,
Eveline, Hilde, Sandra en Danielle
Online Stampin' Party NL

P.S. We gebruiken jouw persoonsgegevens alleen maar t.b.v. de organisatie van deze Creative Stampin' Day.

Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode + Woonplaats *
Your answer
Land *
Emailadres *
Your answer
Telefoonnummer (incl. kengetal) *
In het geval we vragen hebben m.b.t. je aanmelding
Your answer
Geef aan of je speciale wensen hebt m.b.t. voeding. Denk aan allergieën, diabetes en/of andere specifieke dieetwensen.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service