JAWS és MAGic szoftverlicencek és szoftverfrissítések adományozása az MVGYOSZ megyei egyesületei és a látássérültügyi kistérségi egyesületek számára (kód: FS-2016/2)

Tisztelt Pályázó!

Kérjük, a pályázati űrlap kitöltése előtt figyelmesen olvassa el a pályázati útmutatót valamint az alábbi információkat:

1. Amennyiben a pályázó szervezet már rendelkezik jogtiszta JAWS és/vagy MAGic programmal, akkor kizárólag frissítésre nyújthat be pályázatot.

2. A pályázati űrlap elküldését követően e-mail értesítést fog kapni. Kérjük, ezen e-mailünkre küldött válaszlevele mellékleteként, küldje el az alábbiakat:
• Új JAWS és MAGic licencek igénylése esetén a pályázó szervezet képviselője által aláírt nyilatkozat arról, hogy a szervezet még nem rendelkezik a megpályázott szoftver(ek) licenceivel, de irodájában elérhetővé tesz a látássérült tagjai számára is legalább egy számítógépet és/vagy foglalkoztat látássérült munkavállalót. Az ehhez szükséges nyomtatvány letölthető a http://www.infolap.hu/nyomtatvany oldalról.
• A pályázati díj befizetését igazoló dokumentum képfájlba (pdf, jpg) szkennelt változata.Az átutalás vagy csekkes befizetés megjegyzés rovatában fel kell tüntetni a pályázó szervezet nevét.

3. A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november 7. éjfél.
Eddig az időpontig a 2. pontban szereplő mellékleteknek is be kell érkezniük, különben a pályázat formai okokból elutasításra kerül.

4. A pályázati díj összege: 5.000 Ft/licenc ill. licencfrissítés. (A pályázati díj a megpályázandó licencek, ill. licencfrissítések
darabszámának függvénye, azaz a fizetendő díj az összesített darabszám * bruttó 5.000,- Ft)

5. Kérjük, különösen ügyeljen arra, hogy az e-mail cím mezőt pontosan töltse ki, illetve olyan címet adjon meg, amit gyakran használ.

6. Amennyiben bármilyen kérdése adódik, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvány ügyfélszolgálatán Molnár Ákossal az (1) 273-3188 vagy (70) 295-9288 telefonszámon, illetve a helpdesk@infoalap.hu e-mail címen.

7. Az online adatlap kitöltésénél javasoljuk az űrlapelemek TAB billentyűvel történő bejárását. Az F vagy Shift+F navigációs billentyűparancsokat is használhatják a mezőkön történő léptetésre.

8. A kitöltési útmutató megtalálható a http://www.infoalap.hu/palyazatok oldalon.