Формулар за регистрација на работилница за безбедно користење на мобилни телефони

Фондацијата Метаморфозис во партнерство со коалицијата Граѓаните за Македонија по повод иницијативата „Слобода наместо страв - меѓународни денови на акција“ организира работилница на тема безбедно користење на мобилни телефони. Работилницата ќе се одржи на 19 октомври во просториите на ГЕМ клубот од 14 до 16 часот. Пријавување до 16 октомври, петок, 14 часот.
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question