Online kennissessie Wlz op 30 november 2021
We organiseren dit jaar 4 online bijeenkomsten voor medewerkers die zich bezighouden met de implementatie van de Wlz,. Deze laatste vindt plaats van 13.00 - 15.00 uur.

Doelen van de bijeenkomst zijn:
- het delen van kennis en ervaringen over knelpunten en oplossingen
- het met elkaar optrekken en onderwerpen samen uitwerken, waar van meerwaarde

Landelijke partijen als Nza, ZN/zorgkantoren, VWS, het Zorginstituut en IGJ leveren regelmatig een bijdrage. Zij verzorgen presentaties, beantwoorden vragen en halen kennis bij ons op.

Het definitieve programma en de vergaderlink verzenden we een week van tevoren aan de deelnemers en andere mensen die bij ons in het 'Wlz adressenbestand' staan.

Met dit formulier meld je je alleen aan voor de bijeenkomst van 30 november, voor de overige bijeenkomsten verzoeken we je een apart aanmeldformulier in te vullen zodat we daarin ook de actuele vragen die jullie hebben kunnen meenemen. Dat aanmeldformulier ontvang je circa 3 weken voor de volgende bijeenkomst.

Voor inhoudelijke vragen over de Wlz, neem contact met Rina Beers via rina.beers@valente.nl of Tonny van Hensbergen via tonny.vanhensbergen@valente.nl.
Heb je vragen over de online kennisbijeenkomsten Wlz, neem dan contact op met Linda van den Brink via linda.vandenbrink@valente.nl.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam lidinstelling *
Voor- en achternaam deelnemer *
Functie deelnemer *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy