La Grossa Bastonera: ajuda'ns a finançar el Congrés Internacional
La Coordinadora ha fet un encàrrec de números de La Grossa a partir dels quals s'han confeccionat participacions per poder vendre. S'encarreguen talonaris de 25 butlletes cadascun les quals tenen un preu de 3€ [2€ de participació en el sorteig de La Grossa i 1€ que serviria íntegrament per finançar el congrés]. La idea és que, com a colla, encarreguéssiu un [o més, en funció de la capacitat de cada entitat] talonari i a través de les vostres membres el poguéssiu vendre. D'aquesta forma, i amb un petit esforç de cada colla, podríem obtenir un extra de finances per aquest projecte. El procediment seria el següent:

1. Ompliu aquest formulari i feu l'encàrrec corresponent al nombre de talonaris que vulgueu.

2. Feu un ingrés de 75€ per cada talonari al número de compte bancari de la Coordinadora [IBAN (Caixa d'Enginyers): ES81 3025 0026 7914 0001 4422].

3. Paral·lelament al pas 2, us enviarem allà on ens indiqueu en el formulari [pas 1] el nombre de talonaris corresponents.

4. Celebrarem el Congrés Internacional de Ball de Bastons l'any 2021 gràcies a la col·laboració i implicació de totes vosaltres!
Nom de l'entitat *
Nom de la persona responsable *
Telèfon de la persona responsable *
Adreça electrònica de contacte *
Nombre de talonaris que voleu *
Direcció on voleu que us arribin els talonaris *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy