Formular de înscriere pentru cursurile intensive de vară - Programare și robotică pentru copii
Acest formular are rolul de a ne ajuta pentru constituirea grupelor si nu constituie nici o obligatie de plata. Înscrierea efectivă are loc odată cu achitarea cursului si cu încheierea contractului de servicii, la sediul nostru din Str. Simion Barnuțiu nr.15, Oradea.
Bine aţi venit la Smart Alt-Del, Centru Educational de Informatică și Robotică pentru copii
Acesta este locul unde copiii dvs. vor învăţa să utilizeze tehnologia de vârf în mod creativ şi responsabil, în care imaginaţia, inteligenţa nativă şi bucuria de a învăţa prin joc le vor fi stimulate si încurajate în fiecare clipă!
1. Numele dvs. *
2. Adresa de e-mail *
3. Numar de telefon *
4. Numele copilului *
5. Vârsta copilului, clasa, şcoala *
Atelierul la care vă înscrieți:
Perioada (selectati preferința dvs, una sau mai multe). În funcție de posibilități si de completarea gupelor vom încerca să ținem cont.
*Cursurile intensive de vară se desfășoara pe perioada unei saptămâni, în sesiuni de câte două ore, o dată pe zi, de luni până vineri și constau în patru lecții la sala si una online. Orarul va fi: 11-13 sau 13-15, zilnic.
** Locurile se vor completa în ordinea înscrierilor efective (prin achitarea primei rate) si încheierea contractului de servicii.
Pentru plati va rugăm folositi contul RO89BTRLRONCRT0503129101 Banca Transilvania, SMART ALT-DEL SRL, CUI:41212663, cu indicarea numelui dvs si precizarea cursului: Initiere in programare.
Pretul modulului integral este de 800 lei/ 12 sesiuni (6 săptămâni)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Smart Learning Center. Report Abuse