ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ "κι αν ήσουν εσύ; ("Σκληρό Καρύδι", "Περάσματα", "Η πεταλούδα", "Εγω-Εσύ-Εμεις-Μαζί", "Μονόλογοι από το Αιγαίο", "Ειρήνη", "Ο Ελέφαντας.." κ.ά)
Εδώ μπορείτε να κάνετε την Αίτηση για ένα από τα Εργαστήρια για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που υλοποιεί σε σχολεία το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στο πλαισιο του Προγράμματος "κι αν ήσουν εσύ;" (εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας)
Τα Εργαστήρια για μαθητές είναι δωρεάν, αυτοτελή, μικρής διάρκειας, πραγματοποιούνται στο χώρο του σχολείου και έχουν διάφορες θεματικές.
Πρόκειται για τα Εργαστήρια: "Σκληρό Καρύδι", "Περάσματα", "Η πεταλούδα", "Εγω-Εσύ-Εμείς-Μαζί", "Μονόλογοι από το Αιγαίο", "Η Ειρήνη", " Ο ελέφαντας, η σκιουρίνα και το μυρμήγκι", "κι αν ήσουν εσύ για δευτεροβάθμια" κ.ά. Αναλυτική περιγραφή των Εργαστηρίων καθώς και οι όροι συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.TheatroEdu.gr.
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ-ΚΛΗΡΩΣΗ: λογω του μεγάλου αριθμού αιτημάτων θα γίνει κλήρωση. Προτεραιότητα έχουν εκπαιδευτικοί μέλη του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: η Γραμματεία του Προγράμματος θα επικοινωνήσει μόνο με τους κληρωθέντες
ΠΡΟΣΟΧΗ: η υποβολή της Αίτησης γίνεται από το σχολείο και ενέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης ότι η πρόσκληση γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή/της Διευθύντριας
Ονομασία σχολείου *
Your answer
Πόλη *
Your answer
Νομός *
Your answer
Πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση σχολείου *
Your answer
Ονοματεπώνυμο Διευθυντή/Διευθύντριας *
Your answer
Τηλέφωνο σχολείου *
Your answer
Email σχολείου *
Your answer
Ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού που υποβάλει την αίτηση *
Your answer
Κινητό τηλέφωνο εκπαιδευτικού που υποβάλει την αίτηση (για επείγουσα επικοινωνία/δεν θα δημοσιευτεί) *
Your answer
Email εκπαιδευτικού που υποβάλει την αίτηση *
Your answer
'Εχει ο εκπαιδευτικός παρακολουθήσει κάποιο από εργαστήρια του προγράμματος "κι αν ήσουν εσύ;" Αν ναι, συμπληρώστε πότε και πού *
Your answer
Μέλος του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση; *
Εργαστήριο που θα θέλατε να γίνει στο σχολείο *
Ημέρες και ώρες που μπορεί να γίνει το εργαστήριο; (Σημειώστε ότι τα εργαστήρια είναι το λιγότερο 2 διαδακτικές ώρες συνεχόμενες) *
Your answer
Ηλικία μαθητών και χαρακτηριστικά ομάδας *
Your answer
Για πόσους μαθητές; *
Your answer
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service