PROGRAMA DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES I MATERIAL DIDÀCTIC 23-24
Benvolguts pares i mares i/o tutors/es,

El proper curs escolar es continuarà amb el  Programa de Reutilització de llibres i material didàctic per a l’alumnat de 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è d’educació primària, amb caràcter voluntari per a les famílies.

Aquest Programa consisteix en la creació d’un fons de llibres de lectura i consulta i de material didàctic de titularitat del centre que es nodrirà a través de les aportacions econòmiques de les famílies, de la Conselleria d’Educació i, si escau, d’altres institucions públiques o privades. L’objectiu és adquirir aquests llibres i material  per a què l’alumnat l’empri i el reutilitzi mentre sigui possible fer-ne ús.

El centre s'encarrega de realitzar la compra per a tot l’alumnat adherit al Programa i de rebre'l al centre abans que comenci el nou curs escolar. Les fotocòpies de les feines dels alumnes , estaran incloses en el Programa de Reutilització i no en la quota de material escolar.
Totes aquelles famílies que vulguin adherir-se a aquest Programa de Reutilització de llibres i material didàctic hauran d'efectuar l'ingrés de 55 € per alumne/a, al compte corrent de l’escola abans de 31 de maig. No s'haurà d'entregar cap paper als tutors/es.


NOTA: Les famílies que no vulguin adherir-se a aquest Programa hauran de fer-se càrrec de la compra del material del llistat del curs del seu/s fill/s i portar-lo en setembre, el primer dia de classe. En finalitzar el curs següent tot aquest material li serà retornat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Estimados padres y madres y/o tutores/as,
 
El próximo curso escolar se continuará con el Programa de Reutilización de libros y material didáctico para el alumnado de 1º, 2º, 3º, 4º, 5º y 6º de educación primaria, con carácter voluntario para las familias.
 
Este Programa consiste en la creación de un fondo de libros de lectura y consulta y de material didáctico de titularidad del centro que se nutrirá a través de las aportaciones económicas de las familias, de la Consejería de Educación y, en su caso, de otras instituciones públicas o privadas. El objetivo es adquirir estos libros y material para que el alumnado lo utilice y lo reutilice mientras sea posible hacer uso.
 
El centro se encarga de realizar la compra para todo el alumnado adherido al Programa y de recibirlo en el centro antes de que comience el nuevo curso escolar. Las fotocopias de los trabajos de los alumnos  estarán incluidas en la cuota del programa de reutilización y no en la cuota de material escolar.
 
Todas aquellas familias que quieran adherirse a este Programa de Reutilización de libros y material didáctico deberán efectuar el ingreso de 55 € por alumno/a, en la cuenta corriente de la escuela antes del 6 de junio. No se entregará ningún papel al tutor/a.
 
 
NOTA: Las familias que no quieran adherirse a este Programa deberán hacerse cargo de la compra del material del listado del curso de su hijo/a y traerlo en septiembre, el primer día de clase. Al finalizar el curso siguiente todo este material le será devuelto.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom del meu fill/a *
Curs que farà al 2023-2024 *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CEIP BALANSAT. Report Abuse