Ik wil lid worden van The Pure Family!
The Pure Family maakt op dit moment een transformatie door. Van het collectief van betekenisvolle concepten dat het was, naar een betekenisvol platform voor persoonlijke groei. De missie is en blijft: ‘betekenisvol leven’. Hills & Mills, Papa Kazmi, HAKA en MiU.agency zullen verbonden blijven aan The Pure Family en gewoon blijven voortbestaan ;)

Op hoofdlijnen willen wij met The Pure Family zorgen voor inspiratie, verbinding en actie. Echter, in welke vorm dat gaat gebeuren is nog niet in kannen en kruiken. En daar hebben we jou voor nodig. Net zoals dat wij 2015 een eigen kookboek van A-Z wisten te ontwikkelen met meer dan 100 foodies, we onze saladebar HAKA in minder dan 48 uur financierden met een select clubje believers, willen wij jullie, fans van The Pure Family, vragen om vanaf nu mee te bouwen aan dit unieke platform.

Je kunt je interesse kenbaar maken door simpelweg onderstaande vragen te beantwoorden. Je wordt dan 'gratis lid' Uiteraard zullen we je gegevens met zorg behandelen. We hechten veel waarde aan jouw privacy. De informatie is bedoeld om beter te begrijpen wie onze leden (en toekomstige gebruikers van het platform) zijn en dat helpt ons in de ontwikkeling van ons aanbod.

Dank alvast voor je interesse en we kunnen je vertellen dat wij ontzettend excited zijn om dit nieuwe avontuur met jullie aan te gaan!

Grts.
Batul Kazmi
Co-owner & Chief People Officer
The Pure Family

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of The Pure Family. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms