Demana les mascaretes higièniques
Les empreses situades als diferents polígons industrials de Terrassa podran demanar gratuïtament 50 mascaretes higièniques.
Dades de l'Empresa i persona de contacte
CIF: *
Nom de l'empresa: *
Polígon Industrial: *
Codi postal: *
Nom i Cognoms de la persona de contacte: *
Correu electrònic: *
Telèfon: *
RPGD *
En compliment de l'establert en el Reglament (UE) 2016/ 679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, l'informem que les seves dades personals formen part d'una Base de dades comuna titularitat de les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot, la finalitat de la qual és la remissió d'informació i novetats relacionades amb les activitats del Grup Cecot. Les seves dades seran conservades fins que sol·liciti la supressió d'aquestes. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat a través del correu electrònic rgpd@cecot.org.

Pot dirigir-se al nostre Delegat de Protecció de Dades a través del correu electrònic dpd@cecot.org. Finalment, l'informem que l'assisteix el dret a reclamar davant l'Agència Espanyola de Protecció de dades www.agpd.es.

Disposa de tota la informació detallada en la nostra política de privadesa. https://institucional.cecot.org/Politica-de-privadesa.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy