Demana les mascaretes higièniques
Les empreses situades als diferents polígons industrials de Terrassa podran demanar gratuïtament 50 mascaretes higièniques.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Dades de l'Empresa i persona de contacte
CIF: *
Nom de l'empresa: *
Polígon Industrial: *
Codi postal: *
Nom i Cognoms de la persona de contacte: *
Correu electrònic: *
Telèfon: *
RPGD *
En compliment de l'establert en el Reglament (UE) 2016/ 679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, l'informem que les seves dades personals formen part d'una Base de dades comuna titularitat de les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot, la finalitat de la qual és la remissió d'informació i novetats relacionades amb les activitats del Grup Cecot. Les seves dades seran conservades fins que sol·liciti la supressió d'aquestes. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat a través del correu electrònic rgpd@cecot.org.

Pot dirigir-se al nostre Delegat de Protecció de Dades a través del correu electrònic dpd@cecot.org.  Finalment, l'informem que l'assisteix el dret a reclamar davant l'Agència Espanyola de Protecció de dades www.agpd.es.

Disposa de tota la informació detallada en la nostra política de privadesa. https://institucional.cecot.org/Politica-de-privadesa.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy