PEJABAT AGAMA ISLAM DAERAH KUALA LANGAT
KURSUS PRA PERKAHWINAN ISLAM ONLINE 2020

NO. TELEFON : 011-5785 0906 (WhatsApp sahaja)


PERINGATAN:

1. Tarikh penyertaan KPPI adalah pilihan peserta. Sekiranya gagal menyertai kursus pada tarikh dan masa yang telah ditetapkan, penyertaan anda terbatal dan bayaran tidak akan dikembalikan. Perubahan tarikh kursus adalah tidak dilayan.

2. Pemakluman berkaitan penyertaan kursus dibuat melalui jemputan memasuki GROUP WHATSAPP berdasarkan tarikh kursus yang telah di pilih seminggu sebelum kursus di jalankan. Peserta yang SETUJU MENYERTAI kursus perlu memberi maklumbalas penyertaan pada link yang kami sediakan.

3. Yuran penyertaan adalah sebanyak RM50.00. Yuran penyertaan perlu di bayar SEBELUM KURSUS diadakan secara "Account Transfer atau Cash Deposite Machine" ke akaun BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD (BIMB), No. Akaun: 1207 4010 0764 98, KELAB KAKITANGAN PEJABAT AGAMA ISLAM DAERAH KUALA LANGAT (KLICC).

4. Sila daftar menggunakan NAMA PENUH DAN NO KAD PENGENALAN YANG BETUL bagi menggelakkan kesalahan semasa cetakan sijil. Sila daftarkan no telefon yang mempunyai whatsapp bagi membolehkan anda di jemput masuk ke Group Kursus yang telah di pilih.

5. Sijil hanya akan diberikan kepada peserta yang berjaya menyelesaikan tugasan yang diberikan.

6. Sijil hendaklah diambil oleh peserta selepas lima (5) hari bekerja dan tidak melebihi tempoh tiga puluh (30) hari bekerja selepas menyertai KPPI Online JAIS 2020.

7. Perkongsian alamat GMAIL antara pasangan adalah TIDAK DIBENARKAN. Sila daftar GMAIL yang berlainan.

8. Alamat email selain drp GMAIL adalah tidak di benarkan, Cthnya: naz890@icloud.com, basirah.haris@yahoo.com dan lain-lain alamat email selain daripada GMAIL.
Nama Penuh (HURUF BESAR) : *
(Seperti dalam Kad Pengenalan)
No. Kad Pengenalan / No. Passport : *
(Sila pastikan catatan nombor dengan betul, contoh : 720404-10-5666)
No. Telefon Bimbit (Whatsapp) cth: 013-2578561 : *
E-mel : *
(Sila gunakan GMAIL SAHAJA, contoh : azmi@gmail.com- PERKONGSIAN GMAIL YANG SAMA DENGAN PASANGAN ADALAH TIDAK DIBENARKAN, selain daripada Gmail tidak diterima)
Sila pilih tarikh kursus (Tarikh yang dipilih adalah tarikh kursus anda, jika senarai peserta melebihi jumlah yang ditetapkan penganjur akan menghubungi peserta) : *
Perakuan : *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy