Ilmoittautuminen FunNet-hankkeen harrastukseen / Syksy 2021
Olet ilmoittautumassa FunNet-harrastukseen. Tarkempaa tietoa ryhmien sisällöstä ja ajantasaiset aikataulut löydät nettisivuiltamme www.funnet.fi/harrastukset.  Ryhmät ovat maksuttomia, mutta toivomme sitovia ilmoittautumisia. Voit ilmoittautua useampaan ryhmään kerralla tämän lomakkeen kautta. Valitse alla olevista vaihtoehdoista harrastukset, joihin haluat osallistua. Voit osallistua niin moneen harrastukseen kuin haluat, mutta otathan huomioon, että osa harrastuksista voi olla päällekkäin.

Ilmoittautumisen jälkeen saat noin viikon sisällä vahvistusviestin hankekoordinaattorilta sähköpostitse. Lue viesti huolellisesti. (HUOM! Jos viestiä ei ala kuulua, käy läpi sähköpostisi roskapostikansiot. Etenkin Hotmail-, Live-, Outlook- ja Msn-tilit ohjaavat FunNetin sähköpostit usein roskapostikansioon. Jos viestiä ei tästä huolimatta löydy, ota yhteyttä hankekoordinaattoriin: funnet@oranssi.net / p. 044 744 5832)

Tervetuloa harrastamaan!

---

Harrastuksia tarjoavasta hankkeesta:

FunNet tarjoaa maksuttomia luovia ja liikunnallisia harrastuksia 13-28-vuotiaille ei-binäärisille nuorille, trans ja cistytöille, sekä transpojille. Harrastuksissamme kiinnitämme erityistä huomiota turvallisempaan ilmapiiriin sekä sukupuolisensitiivisyyteen. Harrastuksissamme on sukupuolineutraalit vessat ja pukutilat.

Monet hankkeen harrastukset ovat sellaisia, että niiden harrastajissa on ollut aiemmin vähän tyttöjä tai sukupuolivähemmistöjen edustajia – tällaisia ovat esimerkiksi skeittaus ja bändisoittaminen. Hankkeen tavoitteena on tuoda tällaisia harrastuksia saavutettavammiksi cis- ja transtytöille, ei-binäärisille nuorille ja transpojille. FunNet-hankkeen kaikki, myös liikunnalliset, harrastukset ovat sellaisia, että niissä ei edellytetä tietynlaista kehoa, eikä niissä sukupuoliteta osallistujia. Harrastusryhmissä pyrimme pitämään huolta siitä, että arvomme toteutuvat ja jokainen saa osallistua ryhmään turvallisesti omana itsenään.

Lisätietoa harrastuksista:

Niina Onkamo (they/them), hankekoordinaattori
FunNet-hanke / Oranssi ry
funnet@oranssi.net / p. 044 744 5832
www.funnet.fi
www.facebook.com/funnethelsinki
www.instagram.com/funnethelsinki 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Ikä *
Sukupuolesi, voit vastata omalla tavallasi tai jättää vastaamatta
Puhelinnumero *
Ilmoittaudun seuraaviin harrastuksiin *
Required
Minulle saa laittaa sähköpostitse tiedotteita FunNet-hankkeen tapahtumista ja harrastuksista. (Tiedotteita lähetetään 2-4 kertaa vuodessa ja halutessaan niiden tulon voi perua milloin tahansa.) *
Onko jotain mitä harrastusohjaajien olisi hyvä tietää etukäteen? (Esimerkiksi harrastamiseen vaikuttavat sairaudet, haasteet, ym.)
Vapaa sana! Jos sinulla on kysyttävää hankekoordinaattorilta, voit tehdä sen tässä.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Oranssi. Report Abuse